Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

13

September 2013

3

COMMENTS

Mauritz Archive Collection by H&M.

Written by , Posted in Trends

În această toamnă H&M ne celebrează cu o nouă colecție capsulă, exclusiv masculină – Mauritz Archive. Aceasta are ca sursă de inspirație istoricul brandului H&M, puțin cunoscut publicului larg.

Mai exact, cei de la H&M au pătruns în arhivele brandului suedez de îmbrăcăminte Mauritz Widforss, un brand local care până în 1968 comercializa articole pentru vânătoare. În 1968 Erling Persson, fondatorul companiei Hennes achiziționează stocurile brandului și-l redenumește Hennes&Mauritz.

Așadar, colecția Mauritz Archive cuprinde piese heritage, reinterpretate și perfect adaptate pentru nevoile bărbatului modern: sacouri din lână, jachete funcționale din bumbac cerat, jachete matlasate, cardigane și blugi groși peticiți.

În această colecţie sunt incluse şi accesorii precum un rucsac cu mânere din piele, o husă de iPad, ghete impermeabile din piele cerată sau căciuli şi fulare din caşmir moale.

Colecţia Mauritz Archive va fi disponibilă începând cu data de 19 septembrie, în magazinele selecţionate din toată lumea precum şi online, iar lista mea de shopping arată așa:

 

Comments

comments

3 Comments

  1. Dan