Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

24

May 2016

1

COMMENTS

May table setup

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9916

Hello dears!

Saptamanile acestea au fost incarcate de multe evenimente (da, am devenit foarte activa, dar probabil ati vazut pe Facebook) asa ca nu am avut timp si pentru pasiunea mea.

In weekend am zis ca e momentul potrivit pentru un nou table setup, mai ales ca am inceput sa primesc mici dojeneli de la cei care isi doreau sa mai postez. In plus luna mai e plina de culoare, ai nenumarate posibilitati, florile parca sunt mai frumoase ca in restul anului, asa ca nu am avut cum sa nu profit de acest lucru.

Pornind de la buchetul de flori proaspat cumparate de sotul meu in timp ce ne intorceam de la Romanian Design Week, am gandit un setup simplu si vesel. Profit sa fac o paranteza si sa va invit sa vizitati RDW din Piata Amzei pana pe 5 iunie. Chiar merita! Veti gasi o selectie interesanta si inovatoare pe diferite domenii avand ca punct comun designul romanesc.

Intorcandu-ma la subiect, culoarea a fost vedeta ultimului setup creat. Astfel m-am jucat putin cu nuantele de roz si turcoaz, ce a iesit, vedeti mai jos.

Pe curand!

DSCN9905

DSCN9907

DSCN9910

DSCN9911

DSCN9912

DSCN9917

DSCN9906JUMBO plates, ZARA HOME glasses, Kika napkin ring, English Home table cloth, no name cutlerry set & vase

P.S. Domnul Iuhas ma roaga sa va spun ca e pe Snapchat! Urmariti-l @emanueliuhas si poate mai zariti cateva exclusivitati si din “bucataria” mea! 😉

Comments

comments

1 Comment

  1. Andra Vasile