Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

8

September 2014

3

COMMENTS

Me, ourselves and the world

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

0000 033 - Copy

De la o vreme incoace ma simt mult mai bine in pielea mea. Nu e vorba ca inainte nu o faceam, doar ca in ultima perioada parca ma simt mult mai mandru de mine (atat in ceea ce priveste exteriorul, cat si interiorul).

Nu am sa neg ca experienta turului-casting prin tara in cautarea de modele plus size m-a facut sa constientizez niste aspecte si sa ma accept asa cum sunt: cu imperfectiuni, cu scapari si cu lucruri care pot fi imbunatatite. Am invatat de la aceste femei ca dincolo de “ambalaj” conteaza mult mai mult continutul. Si inainte stiam lucrurile asta, si am trecut de mult peste prejudecatile pe care o imagine nu tocmai hot le poate crea, insa intalnirea cu aceste femei rubensciene m-a aruncat intr-o realitate mult mai frumoasa si lipsita de inhibitii/frustrari.

Cu un grad de pozitivism iesit din comun si cu o energie debordanta, aceste doamne/domnsioare demonstreaza zi de zi ca frumusetea vine din interior si nu depinde de masuri, culori, ten sau conformatie.

Ma inclin doamnelor si va doresc tot binele din lume!

In alta ordine de idei, fotografiile de azi sunt realizate , intr-o pauza de cafea, de catre prietenul meu Fabian Tatomirescu. M-a surprins purtand cravata, lucru care nu s-a mai intamplat de mai bine de 3 luni. Mi-am reorganizat dulapul cu accesorii si am promis ca le voi purta mai des. Nu de alta, dar am vrea 50 de cravate care nu au vazut lumina zilei…

😀

Va salut, fiti solari si iubiti viata!

0000 028 - Copy 0000 035 - Copy 0000 044 - Copy

0000 021 - Copy

Shirt, tie & jeans C&A, belt Marks&Spencer, bag & shoes ZARA, watch Cassio

© Fabian Tatomirescu

Comments

comments

3 Comments

  1. john