Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

16

November 2017

0

COMMENTS

MeliMelo Department Store

Written by , Posted in Events

Meli Melo a sarbatorit ieri, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului Department Store – o noua destinatie si experienta de shopping total noua!

Am fost, impreuna cu #doamnaIUHAS, printre cei peste 100 de invitati (jurnalisti, bloggeri, vedete, clienti, colaboratori) care au descoperit noile colectii FW17 Meli Melo Paris si Meli Melo Deco, inclusiv o gama larga de decoratiuni de Craciun plina de piese colorate si amuzante. Acestea au fost cu precadere atractia serii.

Desi e deschis inca de la inceputul lunii noiembrie nu avusesem sansa sa ajungem la Bucuresti Mall sa vedem primul magazin de tip department store Meli Melo, cu o suprafață generoasă de aproape 360 de metri pătrațim si sa ne pierdem intre accesorii pentru table setups, de bucatarie si vesela, produse de aromaterapie si de baie, textile, covoare,  tablouri, lampi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti.

Veti putea găsi la Meli Melo Department Store si o gama variata de accesorii – coliere, genti, cercei, caciuli si fulare, haine, incaltamine,  dar si cele mai interesante decorațiuni interioare potrivite oricărei case si stil. Aceasta noua deschidere se adauga la cele 6 magazine Meli Melo Deco si celor 42 de magazine Meli Melo Paris deja existente pe piata din Romania.

#familiaIUHAS va recomanda sa ajungeti musai la Bucuresti Mall si va garantam ca veti gasi cel putin 3 piese pe care sa le cumparati. 😉

#doamnaIUHAS was wearing Sinsay pullover, Stradivarius trousers, ALDO boots.

Me: C&A hoodie & jeans, Clarks boots

 

Despre Meli Melo Paris

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 54 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 2 magazine în Sofia (Bulgaria),1 magazin in Belgrad (Serbia) si 6 magazine dedicate exclusiv decoratiunilor pentru casa, Meli Melo deco.

Comments

comments