Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

22

November 2016

0

COMMENTS

Mike Horn x METAXA 12 Stars

Written by , Posted in Uncategorized

metaxa_121151Descopera noua campanie METAXA 12 si poti castiga o calatorie de 5 zile ataturi de Mike Horn – unul dintre cei mai mari exploratori ai tuturor timpurilor!

Personalitatea deosebita si reusitele lui Mike Horn ii intretin o aura de curaj si autenticitate, recomandandu-l ca ambasator ideal pentru METAXA 12 Stele. Intalnirea dintre METAXA si Mike Horn si afinitatea de personalitate si talent sunt exprimate în noua campanie pentru METAXA 12 Stele. Personaj principal: Mike Horn. Campania este o invitație la o calatorie prin intermediul celor cinci simturi, impreună cu unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Autenticitatea, curajul si pasiunea pentru explorare sunt valori ce il unesc pe Mike Horn de brandul METAXA.

Casa Metaxa este recunoscuta pentru creatiile sale, aduse la lumina cu pasiune inca de la inceputuri, din 1888. Caracterul distinct al creatiilor Casei a gasit expresia ideala in METAXA 12 Stele, o bautura unica, de culoarea ambrei, cu un gust complex, fin si o bogata paleta aromatica.

Mike Horn a acceptat sa se imbarce in aceasta noua calatorie recunoscand “daruirea Casei pentru crearea unei bauturi unice”. Aceasta bautura ce nu intra in nicio categorie este inegalabila, speciala. Pentru obtinerea gustului fin și a aromelor bogate, METAXA se bazeaza pe darurile naturii, fructificate cu autenticitate si inspiratie de artizanul sau.

Multe din explorarile lui Mike Horn au fost facute fara ajutor terestru, fara transport cu ajutorul animalelor sau transport motorizat. In 1997, prima sa mare expeditie a inclus o traversare de unul singur, timp de 6 luni, a continentului Sud American, fara niciun fel de asistenta. Din 2002 pana in 2004, Mike a parcurs singur Cercul Polar, fara transport motorizat. Escaladarea din 2007 a varfurilor Gasherbrum 1 (8 035 m) si Gasherbrum 2 (8 068 m) din regiunea Karakoram, fara oxigen, vorbeste despre intentia sa de a fi cat se poate de aproape de natura, in tot ceea ce isi propune sa faca.

Daca esti un aventurier si vizezi la o expeditie cu unul dintre cei mai mari exploratori ai momentului, inscrie-te in concurs!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cu atentie campania de pe site-ul www.dontdrinkexplore.com/ro/concurs , sa iti lasi datele personale si sa tii degetele incrucisate pentru a fi castigatorul tragerii la sorti!

Succes!

metaxa_120745 metaxa_120887

Comments

comments