Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

5

July 2019

0

COMMENTS

MISTERWATCH – A brand new magazine by Constantin Baches

Written by , Posted in Uncategorized

In urma cu doua saptamani unul dintre cei mai stilati barbati pe care am avut bucuria si onoarea sa ii cunosc, a lansat pe piata din Romania o noua revista. Da, print. Despre ceasuri si timp petrecut asa cum trebuie – MISTERWATCH by Constantin Baches.

Evenimentul a fost gazduit de Palatul Cesianu-Racovita, sediul Galeriilor de arta Artmark.

L-am intalnit intaia oara pe Costi la un eveniment SARTO Made To Measure – pe vremea cand blogging-ul abia se nastea in Romania, cand eu eram un novice iar el era deja autor de succes la mai multe reviste (printre care FORBES, Autoshow, Forbes Life, CAESAR si Temporis Magazine). Mai era si consultant de stil si imagine al unui brand italienesc de haine pe masura si imi amintesc ca mi-a atras atentia alura lui de “Italiano vero”, nonsalanta cu care purta costumul si batista impecabil impaturita in buzunarul sacoului. Dupa asta l-am zarit constant la diverse evenimente si de fiecare data zambea larg si perfect, ca un gentlemen adevarat.

Mai apoi s-a dedicat tot mai mult zonei de lifestyle si luxury si a devenit ACEL GENTLEMAN DE URMARIT mai ales pentu contentul de calitate postat pe blogul lui www.constantinbaches.com – o adevarata sursa de inspiratie pentru orice barbat care se respecta si are in zona de interes stilul personal, calatoriile, masinile, ceasurile, bauturile fine si nu numai.

Lansarea unei reviste nu a fost straina pentru Costi, iar apropiatii l-au sicanat ani la rand cu asta, deoarece cine-l cunoaste si i-a citit textele, stia ca are reteta succesului in maneca, doar trebuia sa o aplice. Asadar, anul acesta, in Iunie, a iesit din tipar primul numar al revistei MISTERWATCH – The magazine about time well spent. Este bilingva revista (articolele sunt si in romana, si in engleza).

Mi-a placut extrem de mult ce a scris Diana Cosmin, de la FineSociety, despre revista si sunt total de-acord cu ea “… daca o vedeti pe raft, puteti baga mana-n foc ca este inca o publicatie cool “de afara”. Nu degeaba la InMedio era asezata langa “Vogue UK” si “Bazaar USA”, nu langa revistele romanesti. Pentru ca, de la hartie pana la coperta si layout, pare din alta poveste. “MisterWatch” este fostul meu coleg, Constantin Baches, care se intampla sa fie si o enciclopedie de lifestyle, pentru ca are peste 10 ani de cand colinda lumea, cunoaste oameni si scrie despre lux. Lux veritabil, cel pe care mai intai il intelegi si il “simti”, abia apoi il povestesti si altora…”

Nu stiu ce as putea adauga, insa va las link-ul de unde o puteti comanda (daca nu o gasiti la centrele InMedio) emag.ro/misterwatch si va garantez ca nu veti regreta dupa ce o veti citi, material cu material.

Felicitari, Costi! Sa fie intr-un ceas bun si sa ajungi sa fie un nume cat mai relevant in peisajul international al revistelor de profil. Ma inclin!


Comments

comments