Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

15

March 2017

0

COMMENTS

Modern mix

Written by , Posted in Looks

Asa cum va povesteam in postarea de luni, exista un trend din ce in ce mai prezent care aduce in prim plan un realism izbitor: nimic glam, nimic studiat (teoretic) – totul cat se poate de normal/banal.

Ei bine, acest trend aparut imediat dupa normcore e datorat cel putin unui designer si stilist pe care multi il catalogheaza ca fiind noul copil rebel al modei. Este vorba despre Demna Gvasalia si al lui brand VETEMENTS. Estetica si folosofia acestui brand (cu o ascensiune inimaginabil de rapida in lumea modei) este simpla si fresh in acelasi timp: un realism cu influente sovietice, foarte non-glam si extrem de inspirat din moda anilor ’80 – ’90 .

In tinuta de azi, am continuat sa ma joc cu articole vestimentare basic, clasice, intr-o maniera mai actuala, realizand un mix modern inspirat de brandul mentionat mai sus. Am ales sa port o camasa pentru butoni peste care am pus un sweater foarte casual si am lasat mansete desfacute si la vedere. Pentru un aer si mai modern am alaturat o pereche de pantaloni clasici negrii, sosete albe de tenis si o pereche de pantofi sport. Plus super-inelul descoperit recent si devenit accesoriul meu preferat perioada asta.

Desi tinuta pare a incalca reguli bine impamantenite in stilul masculin, sper sa va inspire si sa vedeti dincolo de prejudecati. Despre asta e vorba in mod: despre reinventat, rearanjat si noi modalitati de purtare a unor articole inventate cu mult timp inainte.

CLOCKHOUSE by C&A sweater, backpack and shoes, HULBER custom-made shirt,

ZARA trousers, TOPMAN socks

©Manuela Lupascu / Edit: Emanuel Pop

Comments

comments