Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

13

April 2017

0

COMMENTS

Mon Paris by YSL

Written by , Posted in Events

Saptamana trecuta am avut noroc de zile incarcate si de seri si mai agitate. Unul dintre evenimentele cele mai reusite la care mi-a fost dat sa ajung a fost lansarea parfumului Mon Paris al casei frantuzesti Yves Saint Laurent.

Marti spre seara, am fugit de la birou acasa sa o iau pe #doamnaIUHAS si am purces spre noua locatie Gaia, care a gazduit evenimentul.

Punctuali din fire (ca doar suntem ardeleni) putin peste ora indicata pe invitatie ne-am facut aparitia la panou. Noroc ca nu am fost singurii punctuali si am putut socializa cu oamenii faini intalniti la eveniment pana camd a inceput mini-concertul VAMA. A fost delir in randul doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment, alegereaa artistului creand un adevarat #LoveVertigo la eveniment.

Bine, recunosc ca si eu m-am bucurat sa il reascult pe Tudor Chirila live. E un artist misto pe a carui piese am dansat/iubit/suferit cu totii. 😀

Despre noua creatie a YSL Beauty va spun doar ca: a rezultat in urma colaborarii dintre 3 maestri parfumieri (Olivier Cresp, Dora Bachrighe, Harry Fremont) care au avut ca baza in procesul de inspiratie viziunea lui Yves Saint Laurent asupra Parisului. Printre notele olfactive cele mai sesizabile se numara Datura (floarea supranumita Trompeta Ingerilor), capsunii, zmeura, moscul si vanilia. E un parfum dulce, feminin si romantic, fara sa fie intruziv.

Va invit sa il testati in urmatoare vizita intr-o parfumerie si sa il considerati ca idee de cadou daca sunteti in cautarea unuia. 😉

Andreea Mogu, #domnaIUHAS, moi, Lorena Buhnici

SHE: C&A blouse, KOTON vest, ZARA trousers, Sinsay sandals.

ME: KOTON jacket, C&A shirt & t-shirt, ZARA trousers, CLOCKHOUSE by C&A

Comments

comments