Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

17

February 2014

8

COMMENTS

Monday morning thoughts

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC0003 - Copy

Buna dimineata oameni frumosi!

Nu stiu daca v-ati gandit vreodata ce zi a saptamanii vi se potriveste cel mai mult , insa eu m-am trezit cu aceasta mantra: daca ar fi sa aleg o zi , care sa ma caracterizeze si sa fie “doar a mea” , cu siguranta aceasta ar fi luni…

Nu spun ca este ziua mea preferata din saptamana (caci aici castiga detasat sambata), insa caracteristicile zilei  de luni se pliaza cel mai bine pe caracterul de Geaman introvertit cu care rulez fin.

Precum ziua de luni, sunt un tip care se dezmeticeste greu, imi ia ceva timp sa fiu treaz in adevaratul sens al cuvantului , dar odata ce am facut click , e greu sa fiu oprit. Imi dau termene de unul singur , pe acelasi principiu al proiectelor care incep de luni, si sunt melodramatic daca ceva nu iese asa cum mi-am propus.

Tot comparabila cu ziua de luni este si trasatura cameleonica a personalitatii mele, deoarece imi place sa ma reinventez constant, sa adaug ceva in plus in tot ce ma caracrerizeaza si (mai ales) – imi place sa inovez si sa fiu pe primul loc. Intotdeauna.

Deci da, I’m a MONDAY PERSON

_DSC0004 - Copy _DSC0009 - Copy _DSC0015 - Copy _DSC0028 - Copy _DSC0045 - Copy _DSC0051 - Copy

Clockhouse jacket, C&A puffer vest & tie, H&M shirt & troussers, Bershka belt, Zara shoes.

© Raluca Vintilescu

P.S: Pe voi care zi din saptamana va caracterizeaza cel mai bine?

Comments

comments

8 Comments

  1. Dan
  2. Alin
  3. Andi
  4. misu