Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

13

June 2016

0

COMMENTS

Mr. Iuhas’ birthday setup

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9925 (2)

Hello dears,

Saptamana trecuta a fost despre #domnulIUHAS…

A avut evenimentul de lansare a noii colectii AW16 C&A, apoi a urmat ziua lui de nastere cand am petrecut 3 zile ca-n povesti. Asadar, el a fost personajul principal in ultima perioada. Dupa ce joi l-am scos in oras la o cina in doi si un pahar de Hugo servite la inaltime, vineri l-am sarbatorit intre prieteni la Gram Bistro (aici il las pe el sa va povesteasca experienta). Sambata, profitand de superbul buchet primit de ziua sa de la Purple Flowers, am zis ca e momentul potrivit pentru un nou table setup dedicat aniversarii sotului meu.

Astfel am mers pe nuante de albastru pe care le-am combinat cu mici elemente din lemn sau pluta. Da, imi place mereu sa gasesc lucruri pe care sa le folosesc altfel decat pentru ceea ce au fost create. De exemplu inelele de servet sunt de fapt inele pentru draperii sau perdele, insa vazandu-le culoarea si textura, am stiut ca le pot transforma in ceva mai util. Pe post de vaza am utilizat o carafa sub care am folosit ca suport un dop de pluta al unui borcan in nuanta foarte asemanatoare inelelor. Noi am fost foarte incantati de ce a iesit, asa ca va las si pe voi sa vedeti rezultatul final.

O saptamna fantastica va doresc,

Pe curand!

#doamnaIUHAS

DSCN9919 (2)

DSCN9921 (2)

DSCN9922 (2)

DSCN9923 (2)

DSCN9926 (2)

DSCN9928 (2)

DSCN9929 (2)

DSCN9931 (2)

DSCN9920 (2)English Home table runner, ZARA HOME napkins, IKEA plates,glasses & candlestick, kika napkin rings & carafe, no name cuttlery set & wood shakers

Comments

comments