Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

4

July 2013

4

COMMENTS

My Feeric weekend with Bowtique.

Written by , Posted in Uncategorized

Weekendul trecut am avut plăcerea să însoţesc echipa Bowtique la primul lor show de catwalk în cadrul Feeric Fashion Days. 

Vă povestisem şi aici despre ce urma să se întâmple, însă show-ul a fost mult peste aşteptări.
În data de 29 iunie 2013, în prima seară de gală a festivalului, Bowtique a adus în atenția spectatorilor frânturi din cele patru colecții capsulă propuse pentru sezonul Primavară – Vară 2013: “Level Up for Molecule F” , recenta colecție realizată pentru LuxxLab Marea Britanie, “Bowtique & Ciprian Vrabie” și “Light Summer” – papioane colorate din in.
Gândită ca o “morning after” , prezentarea Bowtique a surprins superbele domnişoare în dimineaţa de după îmbrăcate în cămăşile şi boxerii partenerilor şi accesorizate doar cu papioane. Un styling clean&clear, machaiaj super light marca Ana Marin – Key MakeUp artist,  cu focus  pe produsele Bowtique. Mega idee!

Ca să vă convingeţi, aveţi imaginile mai jos.

Pentru comenzi, găsiţi produsele Bowtique pe Facebook, Molecule F şi Luxx | LAB.

P.S: Când am acceptat propunerea celor de la Bowtique am hotărât ca în paralel să pun în practică şi provocarea primită cu ceva timp în urmă şi anume: aceea de a petrece 3 zile de nedespărţit de telefonul meu Nokia Lumia. Despre asta însă în articolele următoare…

Comments

comments

4 Comments

  1. Dan