Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

8

December 2013

12

COMMENTS

My LIVE THE HIGH LIFE experience.

Written by , Posted in Uncategorized

Dacă mi-ar fi spus cineva că nu este deloc simplu să fii fotograf de streetstyle pe străzile din București, nu l-aș fi crezut. Cu atât mai mult într-un centru comercial targetat ca pentru “beautiful minds.”

Ei bine, sâmbăta trecută am luat la pas mall-ul din Floreasca pentru a face figuri demne de Bill Cunningham, pentru concursul IL PASSO – Live the High Life.

Nu mică mi-a fost surprinderea să constat că lumea e reticentă la acest subiect. Nu vrea să fie fotografiată și cu atât mai mult să fie pusă “la zid” și premiată cu încălțăminte și accesorii pentru simplu fapt că se îmbracă corect, stylish și la modă.

Pe cei care m-au flatat cu acceptul lor și mai ales pe cei care au venit special pentru concurs, îi puteți vota pe Facebook, AICI (de la fotografia 157 la 198).

Trecând peste acest prim-impact, am petrecut destul de mult timp și în preajma produselor IL PASSO ceea ce m-a făcut să pun pe wish-list încă vreo 4 perechi de pantofi , lucru deloc benefic pentru economia familiei (dar ăsta e un aspect pe care-l voi dezbate în articole viitoare).

Despre ținuta purtată în pozele de azi vă spun doar că , dincolo de faptul că e în spiritul MADE IN RO, este un look fashionable, stylish și care funcționează până la temperaturi de 0 grade.  😀

Boots- IL PASSO, Coat- Andreea Tincu, Foulard – Clockhouse, Bag, jeans- H&M, sweatshirt – MaisonMartinMargiela x H&M .

 

Credit foto: Moire Studios.

Comments

comments

12 Comments

  1. Anonymous
  2. Mar
  3. Anonymous