Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

23

November 2017

0

COMMENTS

Nespresso Creatista Plus

Written by , Posted in Events

Acum o saptamana si ceva am fost, alaturi de #doamnaIUHAS, sa descoperim in premiera noul espressor de la Nespresso – Creatista Plus. A fost o seara reusita, alaturi de oameni faini si povesti in cafea si lapte “scrise” de catre Sebastian Farcas – Triplu Campion National la Latte Art (2015+2016+2017).

Nevoia de la care Nespresso a plecat in realizarea aparatului Creatista este urmatoare: Sunt foarte pasionat si pretentios in orice fac. Atunci cand vine vorba de cafea, caut calitate si excelenta, insa nu consider ca posed abilitatile necesare pentru a crea latte art exact ca un barista intr-o cafenea. Mi-ar placea sa am un aparat care sa ma ajute sa obtin un rezultat extraordinar, de fiecare data. Creatista ne aduce la linia de start impreuna cu cei mai talentati barista, intr-o bautura plina de semnificatie. Povestea Creatista depaseste promisiunea unei cafele realizate acasa, demna de cel mai talentat barista; Creatista incurajeaza creatia personala, realizata de placere, in intimitatea propriei case.

Creatista devine astfel varful de gama al Nespresso si este produsul care va inainta in competitia aparatelor full-automatic de home usage, mai cu seama pe teritoriul de latte art – self-barista at home; ADN-ul lui este un mix de autenticitate (design Breville si tehnologia latte) si usurinta de utilizare adusa de sistemul Nespresso. Pozitionat ca primul aparat Nespresso cu care iubitorii cafelei pot realiza latte art la ei acasa, Creatista este conceput ca cel mai performant aparat “de acasa”, foarte apropiat calitativ aparatelor din HoReCa (in mod informal, putem considera Creatista drept un corespondent in business-to-consumer al celebrului Nespresso Aguila destinat categoriei Business-to-Business).

Sebastian Farcas ne-a demonstrat in cadrul evenimentului cum cu Nespresso Creatista Plus se pot crea (foarte usor) spuma de lapte proaspat cu textura profesionala si temperatura potrivita pentru a realiza Latte Art autentic si un numar aproape infinit de retete de cafea cu lapte spectaculoase. Va dati seama ca doamna mea a fost cea mai incantata, ea fiind fan cafea cu lapte mai mult decat cafea simpla. 😛 Asadar, speram ca Mos Craciun o s-o bucure pe #doamnaIUHAS cu un upgrade al aparatului Citiz & Milk pe care il avem deja. 😛

Aparatul Creatista Plus poate fi achizitionat de la Nespresso Boutique (Calea Dorobanți nr. 210, Bucuresti) sau de pe Nespresso.com .

#familiaIUHAS

Despre Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA este pionier si nume de referinta in domeniul cafelei portionate de cea mai buna calitate. Avand sediul în Lausanne, Elvetia, Nespresso isi desfasoara activitatea in 64 de tari si are peste 12.000 de angajati. In 2015, compania opera o retea globala de vanzare cu amanuntul de peste 450 de magazine exclusive. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

Comments

comments