Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

26

February 2016

1

COMMENTS

Nespresso experience

Written by , Posted in Uncategorized

Nespresso Bucuresti (8)

In urma cu 2 saptamani am vizitat magazinul Nespresso Romania de pe Calea Dorobanti din capitala pentru o sesiune de degustare a noilor sortimente Nespresso editie limitata.

Inainte sa va impartasesc experienta propriu zisa, musai sa va povestesc prima interactiune cu brandul Nespresso. Eram in primul an de facultate (prin 2011) iar unul dintre profesorii nostri de publicitate ne-a prezentat cu foarte mult entuziasm campaniile publicitare ale Nespresso, dar si sloganul brandului: “What else?” . Mi-a fost greu sa nu retin acest brand, mai cu seama ca imaginea de atunci era George Clooney. Puteti vedea cateva reclame emblematice AICI .

Dupa cum va puteti imagina, am mers cu asteptari extrem de ridicate la sesiunea de degustare a sortimentului Nespresso, si am fost placut surprins sa descopar cateva detalii pe care , in ignoranta mea, nu le stiam despre cafea dar si despre Nespresso. Pe tot parcursul vizitei la Nespresso am fost acompaniat de un expert in cafea care mi-a dat toate informatiile de care aveam nevoie si nu numai. A fost un adevarat ritual intalnirea cu el. M-a intrebat intai ce preferinte am, cum serversc/prepar cafeaua si mai apoi mi-a dat sa degust editiile limitate Tanim de Chapas Mexico si Umutima wa lake Kiwu Rwanda – cele mai noi sortimente lansate de Nespresso. Aceste sortimente provin din comunitati mici, originare din zonele cu acelasi nume, iar procesul de crestere, recoltare, prajire, macinare si ambalare este unul sustenabil.

Am preferat-o pe cea de Rwanda deoarece avea arome usor fructate, mai putin tari si o spuma consistenta. Apropo de spuma: stiati ca rolul acesteia este sa mentina aroma cafelei? O alta curiozitate pe care am aflat-o este ca dimensiunea cafelei nu este direct proportionala cu taria ei. Poti sa bei un shot de ristretto si sa fie mai slab decat o cana mare de espresso?

What else? Aaa, da. Cei de la Nespresso au dezvoltat o intreaga colectie de produse adiacente pentru servirea cafelei, pentru depozitarea capsulelor, iar aparatele emblematice vin in 5 variante diferite (atat cromatic cat si al modelelor).

Nespresso Bucuresti (3) Nespresso Bucuresti (4)Nespresso Bucuresti (1)Nespresso Bucuresti (2)Nespresso Bucuresti (5)Nespresso Bucuresti (7)Nespresso Bucuresti (9)Nespresso Bucuresti (10)Nespresso Bucuresti (11)Nespresso Bucuresti (12)Nespresso Bucuresti (13)Nespresso Bucuresti (14)

Nespresso isi desfasoara activitatea in 62 de tari. Are peste 10.500 de angajati si 400 de magazine exclusive, in 258 de orase. Mai multe detalii despre cafea si Nespresso Boutique Romania gasiti pe site-ul lor.

Comments

comments

1 Comment