Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

2

December 2015

1

COMMENTS

New Floria in town

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Floria In Strada_1

Floria in Strada, noua destinatie pentru flori si cadouri din Piata Dorobanti, a fost lansata oficial in seara de 26 noiembrie. La eveniment au participat persoane publice, vedete din media si showbiz, bloggeri si jurnalisti, alaturi de parteneri ai Floria si designerii ale caror obiecte sunt expuse în spațiul florăriei.

Alături de flori, Floria In Strada propune, ca parte dintr-un demers de a sprijini talentul local, o selectie de carti scrise de autori romani contemporani, vinuri alese din cramele romanesti si obiecte de decor semnate de designeri romani de obiect. Toate acestea intra intr-un dialog cu florile si, impreună cu acestea, compun cadoul ideal.

„Dupa ce am facut primul pas in offline in primavara, cu floraria de la Campineanu, am constatat ca ne dorim sa propunem romanilor nu doar o florarie alfel, ci mai mult decat o florărie. Asa ca am creat un concept pentru un spatiu premium, in care pe langa o multitudine de flori speciale, aranjamente, buchete sau flori in ghiveci, propunem si obiecte create de artiști locali” – declara Andreea Uceanu, Manager General al diviziei offline a Grupului Floria.

Obiectele de decor prezentate la Floria In Strada sunt realizate de artisti precum Madalina Andronic (vaze unicat), Rosca’s (rame foto cu calitate muzeala), Patzaikin (vase inspirate de Delta Dunarii), Ubikubi (vaze You’ve got flowers), NoTime (ceas realizat manual), Maria Filipescu (bijuterii) sau Dana Rogoz (lumanare parfumata cu răvas Moon, Editie Limitata).

Cărtile sunt semnate de scriitori contemporani precum Mircea Cartarescu, Neagu Dgiuvara, Liliana Nicolae si multi altii, in timp ce vinurile provin de la cramele romanesti premium.

In cadrul evenimentului atentia tuturor a fost atrasa de buchetele si aranjamentele spectaculoase de flori, create de designeri floristi ai Floria In Strada.

Echipa de floristi a fost pregatita la standarde internationale, pentru a-si pune in valoarea creativitatea si talentul atat prin compozitiile realizate in florarie, cat si la evenimente personale sau corporate.

Floria are o experienta de peste 5 ani, in realizarea de aranjamente si buchete, prin divizia sa online, Floria.ro, liderul pietei florariilor online. Prin deschiderea florariei –concept Floria In Strada, Floria propune clientilor o experienta premium la cumpararea de flori la un pret corect.

Stilul buchetelor Floria In Strada este contemporan, indraznet si intotdeauna remarcabil, acest lucru fiind validat atat de catre clienti, cat si prin statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

Floria In Strada 3 Floria In Strada_1 Floria In Strada_2Emanuel IuhasC&A shirt, jeans, belt & scarf, H&M coat

Comments

comments

1 Comment