Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

12

January 2013

7

COMMENTS

NEW IN: the trench of my life.

Written by , Posted in blog de moda, blog de moda barbati, creatii veronica frisan pentru barbati, designer veronica frisan, moda barbati 2013, tineri designeri romani, trenci coat barbati

Nu sunt genul de persoană care să se laude cu noile achiziţii în materie de vestimentaţie, însă de cele mai multe ori consider că merită vorbit despre ele, căci unele chiar au valoare mai presus de etichetă/brand/preţ.
( Designer-ul Veronica Frişan şi cu mine, purtând trenciul )
Credit foto: Modapestrada
Este cazul şi trenciului de faţă. L-am văzut întâia oară la un târg anul trecut, unde vă povesteam că am avut o revelaţie atunci când am cunoscut-o pe tânăra designer Veronica Frişan. Vă mai aduceţi aminte? A fost dragoste la prima vedere (cu trenciul binenţeles; bine, şi cu Vero am avut o chimie interesantă dar despre asta în alt articol). Deşi atunci mă împiedicau nişte x motive să-l iau acasă, nu l-am uitat… şi se pare că nici el pe mine.
Zilele trecute am primit un telefon de la PR-ul Veronicăi pentru a confirma adresa la care locuiesc. Uşor intrigat şi nedumerit am întrebat despre ce este vorba, iar el mi-a răspuns “O mică surpriză din partea designer-ului Veronica Frişan.” Cu toată sinceritatea din lume vă spun că nu mă aşteptam să primesc trench-coat-ul cadou. Credeam (pentru că ştiam că lucrează şi la o colecţie pentru bărbaţi) că urmează să-şi lanseze colecţia de vară şi voi primi drept teasing o vestă/cămaşă/creaţie smooth DAR…surpriza a fost: TRENCIUL VIEŢII MELE. Şi nu exagerez. Pare creat pentru mine, pe măsura şi nevoile mele: la două rânduri de nasturi, cu finisaje de excepţie, detalii de piele, cordon în talie… Ce putea fi mai perfect pentru mine? 
Vă spuneam şi AICI că piesele de sub brandul Veronica Frişan Fashion Vision sunt creaţii lucrate cu o atenţie deosebită la detalii şi finisaje. Atunci afirmam asta după doar câteva minute de pipăit şi probat hainele de la standul VF FV, însă acum (după mai bine de jumătate de zi de la primirea lui) vă garantez că finisajele şi detaliile de croi sunt net superioare multor branduri şi retaileri consacraţi. Şi nu exagerez.
Ca să nu vă mai plictisesc cu bucuriile mele de copil cu jucărie nouă, vă las cu câteva poze ale trenciului şi cu promisiunea că în curând mă veţi vedea purtându-l într-un outfit post.

Comments

comments

7 Comments