Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

3

July 2015

1

COMMENTS

New shopping destination – CULTstore Bucharest

Written by , Posted in Events

cult0

Pe 30 Iunie, Bucurestiul s-a imbogatit cu o noua destinatie de shopping, atat pentru ea cat si pentru el: CULT . La invitatia Laurei si a lui Vincentiu, m-am entuziasmat sa vad si eu ce poate sa iasa din  mainile unor artisti atat de talentati. Si nu am fost dezamagit deloc. Din contra.

CULT reprezinta un stil de viata aparte, un mod de gandire inovator, un concept creativ inspirat de originalitate, atentie pentru detalii si calitate impecabila. Este mai mult decat un magazin, este o experienta, un univers estetic si vizual care isi invita clientii sa descopere noul și frumosul, fie ca vorbim despre rochia perfecta, o piesa în editie limitata, o bijuterie de designer sau o decoratiune de interior.

CULT este un boutique-destinatie care gazduieste si ofera o gama variata si atent selectata de produse semnate de designeri romani: colectii pentru femei si barbati, pantofi, accesorii, bijuterii, colaborari în editie limitata, colectii realizate din materiale eco-friendly, precum si piese unice de design interior.

CULT este un spa­iu conceptual, colectiv care îmbină moda cu evenimente de socializare si proiecte artistice, incluzand vernisaje, expozitii, instalatii de arta precum si concerte si petreceri exclusiviste. Gazduit de o cladire la fel de eclectica precum spiritul CULT, locatia se afla în centrul orasului, pe strada Ion Campineanu nr. 3A, intr-o zona perfecta pentru slow-shopping.

Dupa cum spun fondatorii CULT: “Nu este doar un magazin, este o experien­ă. Acest proiect a fost un vis care s-a materializat prin pasiune, emo­ii și perseveren­ă. Este un univers estetic în care sperăm că fiecare își va găsi propria poveste.”

Atmosfera evenimentului a fost intretinută de DJ Andre Rizo.

Inca ceva: pentru aceia dintre voi care prefera shopping-ul online, puteti face o vizita virtuala pe www.cultstore.ro , e-shopul fiind actualizat des cu noi produse, stiri, evenimente si proiecte speciale. 😉

Weekend placut!

 cult cult1 cult2 cult3 cult4 cult5 cult6C&A outfit , Guess watch, ZARA shoes & bag

Comments

comments

1 Comment

  1. John