Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

1

January 2016

0

COMMENTS

New Year’s Eve dinner

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9591

Hello dears, sper ca ati trecut cu bine in noul an. Noi am pasit in 2016 increzatori, entuziasti si inconjurati de un setup magic.

Am imbinat traditia (vascul) cu elemente moderne pentru a reda unicitatatea momentului. Se spune ca vascul este aparator si protecor al casei, dar si un simbol al pacii si bucuriei. Asadar nu avea cum sa lipseasca din casa noastra. Am pastrat, evident,  o parte pe care am atarnat-o deasupra usii (pentru sarutul de la miezul noptii), iar cealalta am folosit-o in arajamentul pentru masa. Acum ca ritualul a fost indeplinit cu siguranta vom avea un 2016 minunat.  😉

Pentru realizarea acestui setup am utilizat ca baza o fata de masa simpla, alba, apropos e un must, nu se demodeaza nicioadata, iar folosind alte elemente o poti reinventa si folosi mereu si mereu, deci e o buna investitie, asa ca alege una dintr-un material natural, bumbac sau matase. Traversa aceasta inspirata din stilul baroc  e de fapt elementul de la care am pornit in alcatutirea intregii povesti este un cadou primit de la soacra mea, stiind vechea mea pasiune pentru aranjarea meselor. Sfesnicul si paharele sunt din cristal, iar vesela este una clasica, alba din ceramica si tacamurile din inox.

Va dorim un an nou cat mai reusit, sa fiti mai buni, sa ascultati mai mult, sa iubiti si sa fiti iubiti si chiar daca pare un cliseu clipa de acum e singura certitudine pe care o avem. Sa o traim demn, responsabil si fara regrete!

Pe curand!

Semnatura AI

DSCN9581 DSCN9582 DSCN9585 (2) DSCN9594 DSCN9595 DSCN9596 DSCN9598 DSCN9606 DSCN9612 DSCN9615Fata de masa H&M Home, Inele pentru servet ZARA Home, Farfurii Luminarc , Sfesnic Nobila Casa, Pahare Balmoral,

Prosecco Bottega Gold, Tort BOROMIR

Comments

comments