Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

18

November 2013

0

COMMENTS

NovemBEARD not November!

Written by , Posted in Uncategorized

 

Pe 27 Noiembrie cei de la S.T.U.P Art&Fashion organizează în locația  LOFT Lounge (de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara) primul eveniment dedicat bărbaților cu barbă și iubitorilor acestora. Este vorba despre NovemBEARD.

Când am aflat de proiectul NovemBEARD am resimțit o frustrare care persistă încă din anii adolescenței și care nu vrea nicicum să se vindece. Din nu știu ce motive de natură genetică  eu nu mă pot mândri cu asemenea “accesoriu” si nici nu dau semne că ar urma să apară. De aceea am apreciat și continui să susțin acest mod de viață promovat de bărboși – un stil wild, manly și uneori foarte artsy.

 

Asta vrea să susțină și NovemBEARD prin evenimentul-concurs în cadrul căruia se va decerna și premiul BARBA ANULUI. Dintre cei peste 100 de bărboși nominalizați, 20 își vor scoate la licitație un obiect personal, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile fundației TrebuieFetești . Moderatorul serii va fi fotograful – DJ Vali Bărbulescu iar premiul va fi oferit de către bine-cunoscutele branduri Ben Sherman, Jagermeister, SARTO și World Class Romania.

 

Tot World Class România va premia fiecare bărbat cu barbă care-și poartă cool, nonșalant și cu atitudine ținuta, iar de muzică vor fi responsabili Harlequin Jack și DJ Lăzărică.

De asemenea, în cadrul NovemBEARD Ionuț Cojocaru își va expune celebra-i colecție de fotografie “Beard&Tatoos” – proiect realizat tot pentru a omagia acest stil de viață.

 

Ce să vă mai spun? Sunt mândru și îmi face o deosebită plăcere să susțin acest eveniment și sper să ne vedem în număr cât mai mare miercuri, 27 Noiembrie, la LOFT Lounge.

 

Am uitat de dress-code: 70’s dandy.

Comments

comments