Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

1

March 2018

0

COMMENTS

OMEDELBAR – the new IKEA Limited Collection by Bea Åkerlund

Written by , Posted in Events, Inspiring setups, Trends

IKEA lanseaza azi o colectie limitata rezultata in urma unei colaborari de exceptie intre OMEDELBAR si stilista Bea Åkerlund, care poate reprezenta un Martisor veritabil pentru pasionatele de design interior si moda.

Bea Åkerlund este unul dintre cei mai cunoscuți stilisti si designeri de costume din lume in a carui portofoliu figureaza Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna dar si multe alte vedete. Cu produse precum palarii de sticlă, perne in forma de buze sau cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colectie care include tot ce-i trebuie unei fashioniste pentru a-si expune imbracamintea, accesoriile – si personalitatea.

Colectia OMEDELBAR este compusa din 35 de produse care marcheaza individualitatea si creativitatea si reflectă mantra personală a designerului „B. who you are”. Produsele creeaza senzatia unui dormitor exclusiv sau a unui dressing in care ti-ai dori sa zabovesti pentru totdeauna. Pe langa dungi si mult rosu, un alt element cheie al designului colectiei OMEDELBAR este jocul dimensiunilor. Un exemplu pertinent ar fi transformarea unui ceas de buzunar intr-un ceas mare pentru perete si crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

„B. WHO YOU ARE” înseamnă să te accepți așa cum ești, indiferent de ce gândește lumea despre tine. Este vorba despre individualitate și creativitate – două elemente esențaile ale OMEDELBAR. Am vrut să fie distractivă, recognoscibilă și accesibilă tuturor”, a explicat Bea Åkerlund, care se descrie ca o activista a modei si e cunoscuta drept unul dintre cei mai influenți stilisti și designeri de costume din industrie. “Cu această colecție sper să inspir oamenii să gândească în afara tiparelor, să-i facă să-și asume riscuri și să se distreze, să cumpere ceva ce nu s-ar fi așteptat să găsească la IKEA. Pur și simplu – să îi inspirăm pe oameni să își trăiască viața mai mult!”, a adăugat Bea.

Pe de alta parte, Karin Gustavsson – Creative Leader pentru OMEDELBAR – cea care a contactat-o pe Bea după ce a auzit-o vorbind la un post de radio suedez a spus “A fost distractiv să lucrăm cu Bea! Are o perspectivă atât de diferită, un adevărat artist din toate punctele de vedere. Întotdeauna plină de idei și de energie creativă.” despre colaborarea cu Bea.

Colaborarea cu IKEA a fost o bucurie de ambele parti, iar stilistul si costumierul a adaugat ca a avut o multime de idei, dar ca a trebuit sa renunte la unele dintre ele (cum ar fi o canapea imensa in forma de pantof) avand in vedere specificul companiei IKEA (cu ambalarea și transportul în pachete plate). 😀

In colectia OMEDELBAR, Bea a dat viata si celei mai populare palarii, inspirate de Alice in Tara Minunilor, care a devenit o vaza care poate fi umpluta chiar si cu produse pentru baie.

Colectia este disponibila in serie limitata in magazinul IKEA din centrul comercial Baneasa Bucuresti, dar si pe www.ikea.ro , iar clipul de campanie il puteti vedea aici!

Despre IKEA

IKEA este o companie de retail mobilier si decorațiuni, de origine suedeza, fondata în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost inregistrata în 1943, in Suedia. In august 2016, IKEA Group detinea si opera 340 de magazine in 28 de tari sau teritorii, sub acord de franciza cu Inter IKEA Systems B.V. In timp ce alte peste 40 de magazine IKEA erau francize detinute de alte companii decat IKEA Group. Magazinul IKEA din Zona Comercială Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group.

Comments

comments