Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

15

February 2017

0

COMMENTS

One of the #PeopleOfMERON

Written by , Posted in Looks

Daca sunteti din Cluj sau ati vizitat recent capitala Ardealului in ultimul an, cu siguranta ati auzit despre MERON – Home of coffee.

Daca nu ati avut bucuria sa serviti o cafea la Cluj, tre sa stiti ca de aproape 6 luni MERON a inaugurat o super casa a cafelei si la Bucuresti, in piata Victoriei. Pe mine m-au cucerit inca de la prima cafea bauta (si postata AICI la finele lui Septembrie) . Fiind fan Soy Caramel Macchiato, nu am crezut ca o sa beau unul mai bun decat cel cu care eram deja obisnuit, asa ca la insistentele colegilor mei ardeleni, am comandat aceeasi bautura la MERON Polus Cluj si am facut CLICK. De la primul “sarut” .

Asadar. vestea ca au deschis la Bucuresti m-a bucurat maxim. Chiar daca the MERON baristas nu iti cer numele pentru a-l iscali pe pahar, experienta e cu totul exceptionala: oameni faini, zabete sincere, un customer-service exact cat trebuie si o locatie extrem de sharp & cozy.

Tocmai pentru cele enumerate mai sus mi-am dorit sa fac un shooting la ei. Iar Claudiu de la fotograv.ro a fost super incantat de idee. Ne-am jucat cu cadrele, ne-am urcat pe scaune si  au rezultat aceste poze.

Daca nu v-am convins ca merita sa le treceti pragul, poate o vor face pozele si evenimentele pe care le realizeaza constant echipa MERON Victoriei si pe care le puteti vedea pe pagina lor de Facebook. Si nu vorbesc doar despre coffee-related events… 🙂

Va las cu pozele si cu invitatia deschisa la cafea. Ca sa va convingeti! 😀

ZARA velvet jacket & trousers, ALDO shoes, no name watch.

© Fotograv.ro  @ MERON Bucuresti

Comments

comments