Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

2

April 2018

0

COMMENTS

OUD extrait de parfum & OUD satin mood / Maison Francis Kurkdjian Paris

Written by , Posted in Events, Grooming

In urma cu 2 ani va povesteam aici despre minunatia de parfum OUD Silk Mood a casei frantuzesti Maison Francis Kurkdjian Paris, iar de atunci celebrul parfumier omonim a dezvoltat gama OUD si a imbogatit-o cu 2 noi parfumuri: OUD Extrait de Parfum si Oud Silk Mood.

Aceste 2 parfumuri s-au lansat oficial si in Romania saptamana trecuta, iar #familiaIUHAS s-a bucurat sa fie printre invitatii Beautik Haute Parfumerie care au testat noile esente si l-au ascultat pe Marc Chaya – invitatul special al serii – povestind cu pasiune despre ele.

De la Marc Chaya – CEO si Co-fondator Maison Francis Kurkdjian Paris – am aflat ca esentele extract de parfum OUD sunt baza absoluta in parfumeria de nisa si ca ar trebui  tratate ca o baza si de catre purtator, care sa-si creeze propriul parfum mixand peste el cu alte parfumuri, in functie de momentul zilei sau perioada prin care acesta trece.

V-am mai povestit eu despre mixologie ca trend mondial in parfumerie, iar domnul Chaya a confirmat si indemnat ca fiecare dintre noi sa ne creeam propriul miros prin mixarea mai multor parfumuri. 🙂

Va las mai jos specificatiile OUD (Extract de parfum) si OUD Silk Mood (apa de parfum) si va doresc o saptamana cat mai parfumata!

OUD Extrait de parfum

O compozitie bogata nascuta din nisip, vant si aur, creata cu eleganta suprema a lemnului de oud din Laos si uleiuri esentiale de lemn de cedru Atlas, elemi din Philipine si patchouli din Indonezia.

Un tribut adus rafinamentului parfumeriei frantuzesti si magiei noptilor Arabiei.

Din Orient, lemnul de oud conduce la mister si senzualitat. Din Laos, puritate si rafinament. Interpretarea extractului de parfum este construita in jurul oud-ului, un ingredient elegant, pretios si rar. Acorduri fine de musc si vanilie dezvaluie o armonie de arome condimentate.

OUD Silk Mood

Imbinarea Suava dintre Orient si Occident: O invitatie pentru a descoperi senzatia „matasoasa” conferita de catre incantatorul OUD. O compozitie senzuala, inspirata din „tesaturi” si lemn de oud, unul dintre cele mai scumpe ingrediente ale lumii.

Evocand atingerea delicata a matasii, aromele compozitiei OUD silk mood devin pretioase, asemenea notelor de absolu de trandafir din Bulgaria, bergamota din Calabria, papirus si musetel albastru, conturand atingerile elegante ale lemnului de Oud din Laos.

Fascinant si plin de contraste ca o esarfa de matase in culori salbatice, “starea” fina OUD eau de parfum se desfasoara intr-un mod aerisit si senzual.

P.S. Parfumurile sunt disponibile in magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro .

 

Comments

comments