Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

27

April 2016

0

COMMENTS

Unexpected Easter… White Egg.

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Afis OUL ALB SALON DESIGN 2016

Desi vazusem pe Facebook ca am o invitatie in pending de ceva timp pentru salonul de design OUL ALB, abia aseara am reusit sa intru la Galateca. Tocmai ce terminasem o intalnire la Ateneu si nu ma grabeam spre casa si pentru ca vitrinele mi-au atras atentia, am decis sa intru. Si bine-am facut.

Sa va povestesc: chiar imi era dor de un “targ” autentic si relaxant, iar ploaia ce tocmai se incheiase, m-a inspirat. Eram doar cateva persoane in Galateca, asa ca am putut admira in voie produsele. Imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme si ca #doamnaIUHAS nu m-a insotit. Sau bine ca nu m-a insotit ca am gasit prea multe lucruri pentru casa… 😀

Desi selectia de designeri romani si accesorii made in Ro a fost generoasa, a fost primul astfel de happening la care am petrecut mai mult timp in zona de Home & Deco decat in cea de fashion. 😛 Nici nu aveam cum altfel: de la piese de ceramica, obiecte de decor inedite si piese pentru servirea mesei si… tacamurile la care ea visa de mult. Aurii, neconventionale si perfecte pentru setup-urile pe care le creaza cu atata patos. Am plecat cu ele acasa, desi mi-au placut maxim si vazele create de catre Catalin Nastasoiu si inspirate de harta Romaniei. Vi le aratam la finele saptamanii in setup-ul pentru masa de Paste. 😉

Daca mai sunteti inca in cautare de cadouri pentru iepuras mai aveti 2 zile la dispozitie, deci puteti cauta si la NEOGALATECA. Nu aveti cum sa nu gasiti ceva ce sa se potriveasca. In magazinul online am vazut ca au doar o parte din produsele pe care le puteti gasi in salonul de design, insa suficiente incat sa va trezeasca apetitul pentru o sesiune de shopping autentic.

Daca e prea tarziu pentru aceste sarbatori, puteti oricum trece pana pe 7 Mai cand se incheie salonul de design de la Galateca pe C.A. Rosetti in Bucuresti. Intrarea e libera, desigur.

13063347_10206349021908825_8445874880690193861_o

Comments

comments