Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

8

November 2016

0

COMMENTS

Our Ostara story

Written by , Posted in Uncategorized

ostara1Unele lucruri sunt doar ale noastre. Sunt amintiri dragi, sculptate in suflet sau in intelesuri dibuite doar cu inima.

Ostara

Ma pregatesc sa va impartasesc povestea acestor bratari-talisman de mai bine de 3 luni si in sfarsit am reusit sa facem o poza frumoasa impreuna cu #doamnaIUHAS .

Ostara este un brand romanesc, nascut din povestea de dragoste a fondatoarei Alina Popa si pasiunea acesteia pentru a transmite emotii, sentimente si vibratii de bine. Aceste sentimente au fost inglobate intr-o amprenta vocala ulterior gravata pe un metal pretios.

Ostara este un alt nume al primaverii, Ostara este zeita fertilitatii care odata cu echinoctiul  de  primavara,  aduce lumina, dragostea si viata, aduce renasterea si fertilitatea primaverii, aduce bucuria reinventarii si emotia trezirii la viata. Semnificatia numelui Ostara este exact ceea ce imi doream eu pentru mine, este reinventare si revenire la viata.

#familiaIUHAS a ales sa-si imprime aprenta vocala a expresiei #neiubimde10 pe talismane din argint 925 prinse pe snur de matase si sa le poarte intotdeauna, oriunde si oricand, ca un tatuaj care repezinta toate esenta relatiei.

Va invit sa descoperiti si voi bijuteriile Ostara pe www.ostarawave.com !

ostara2

Comments

comments