Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

19

May 2013

23

COMMENTS

Outfit post: blazer & trainers.

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

Deşi sunt conştient că mulţi blamează alăturarea dintre pantofii sport şi sacou sau jeans, eu însă fac parte din acel grup care priveşte orice lucru nou ca o provocare şi orice clişeu ca pe o sursă nesecată de inspiraţie. Recunosc că am mi-a displăcut întotdeauna să văd “adidaşi” purtaţi în enşpemii de feluri şi aproape la orice, dar odată cu intrarea trendului “trainers” în stradă am zâmbit cârcotaş şi chiar am vrut să-l adopt.

Ei bine, mai departe de acest trend sunt italienii care, cu o nonşalanţă aparte, poartă costumele business la orice încălţări comode şi mai ales uşoare. Ei sunt cei care au speculat şi inspirat acest trend, iar adoptarea lui de către iubitorii de modă nu a făcut decât să le certifice încă o dată caracteristica de “trend-setteri” .

Pornind de la pantofi (că despre ei este vorba) am  creat o ţinută lejeră, comodă şi stylish. Am optat pentru o pereche de jeans, cămaşă albă şi sacou din bumbac texturat de vară în care pielea să poată respira şi să-mi persiste confotul termic. Accesorii: ochelarii de soare semitransparenţi (un alt trend al sezonului) şi batista în nuanţe contrastante.

Vă place acest look demn de un italiano vero ?

Sacou şi pantofi – H&M, Cămaşă şi ochelari – C&A,

Jeans – Clockhouse, Batistă vintage.

 

 © Magda Gheorghe.

 

P.S: Ţinuta am purtat-o vineri şi poate fi încadrată perfect şi în ceea ce americanii numesc “Casual Friday”.

Comments

comments

23 Comments

  1. Dan
  2. Vlad
    • Anonymous
    • Anonymous
  3. Anonymous