Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

28

March 2013

8

COMMENTS

Outfit post: evening look.

Written by , Posted in blog de moda barbati, blog de stil masculin, sacouri broderie barbati, tendinte moda barbati 2013, tinute de cocktail barbati, tinute de seara barbati

Scriam în articolul precedent despre curiozitatea tot mai acută a bărbatului modern de a cunoaşte mici reguli şi trucuri în ceea ce priveşte alegerea ţinutei pentru diverse ocazii.
Dacă data trecută vă prezentam o ţinută relaxată/casual, azi vreau să vă arăt opusul ei: ţinuta de seară, elegantă şi demnă de un black-tie code. Deşi la primul impuls dress-code-ul black-tie e asociat cu un frac/smocking accesorizat musai cu un papion self-tied (în cel mai bun caz), eu încadrez în acest registru stilistic şi simplul costum negru, accesorizat pe măsură. 
Spre exemplu, sacoul de faţă poate fi purtat cu încredere la un eveniment de gală. Broderia ornamentală de pe rever şi manşete, realizată manual, îi conferă o notă elegantă, sofisticală, regală chiar şi face dintr-un banal sacou negru, o piesă de rezistenţă perfectă pentru ţinuta de evening.
Acest gen de ţinută poate fi purtată cu încredere la: evenimente black-tie, evenimente de seară în care dress-code-ul este evening look, formal sau la gale cu covor roşu. 
Sacou customizat Puzzles to wear, Cămaşă C&A, 
Cravată şi pantofi Zara, Pantaloni H&M.
Credit foto: Magda Gheorghe

Comments

comments

8 Comments