Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

19

September 2012

10

COMMENTS

Outfit post from my home town.

Written by , Posted in blog de moda, blog moda barbati, blog satu mare, hm cardigan, satu mare in poze, tinute inspirationale barbati

Stiu că am întrerupt articolele despre tendinţele de toamnă-iarnă 2012 , dar promit că voi reveni cât de curând cu ele.
Până atunci însă, am să vă prezint oraşul meu natal în câteva fotografii. Este vorba de Satu Mare… Da, da, oraşul din Ardeal “în care se prinde harta-n cui” . Mi-am petrecut copilăria şi o bună parte din adolescenţă în el, până am ales să devin MARE şi m-am mutat la Cluj.
În fotografii puteţi vedea zona pietonală, Palatul Administrativ al Municipiului SM (până nu demult cea mai înaltă clădire din Nord-Vestul României), Casa de Cultură, blocurile-turn “tripleţe” , moscheea oraşului, biserica Calvaria şi catedrala catolică.
Despre ţinută ce să vă spun? A fost cam răcoare acasă şi am optat să port un cardigan deschis, super stylish pe care l-am găsit la H&M, o pereche de chinos şi tricoul decoltat (tee-ul meu preferat). Binenţeles că odată ajuns afară vremea a început să se schimbe şi aşa am ajuns să port ochelarii de vedere în plină zi însorită (ceea ce nu fac de obicei) . De altel cred că e prima poză pe blog în care apar cu ochelarii.  :))
Am purtat: Brăţări, tricou, pantaloni, cardigan – H&M; pantofi şi geantă- Zara; curea – C&A.
Ce părere ai despre ţinută? Dar despre minunatul meu oraş natal?
P.S: Nu uitati de CONCURS, puteti castiga un super papion Bowtique.  

Comments

comments

10 Comments