Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

10

March 2013

5

COMMENTS

Outfit post: grafitti camouflage.

Written by , Posted in blog de moda barbati, ce se poarta in 2013 la barnati, hm, jacheta imprimeu floral barbati, jachete cu imprimeu barbati, tendinte primavara vara 2013 barbati

Nu ştiu de ce, de unde, dar am o sensibilitate aparte pentru tot ce reprezintă un mix de forme, texturi, imprimeuri… Colaje, printuri 3D sau chestii patchwork – toate, absolut toate mi se par alegerile potrivite pentru personalitatea şi stilul meu.
Începând cu Gianni Versace şi ale lui imprimeuri eclectice, Mc Queen şi celebra-i prezentare pentru sezonul Primăvară/Vară 1999 sau cuplul Dolce&Gabbana – toţi m-au fascinat încă din fragedă copilărie… 
De cele mai multe ori prefer piesele cu imprimeu în detrimentul celor basic… Poate pentru că am deja în garderobă piesele de bază, sau poate pentru că o astfel de piesă te scoate din anonimat. Cert este că la shopping sunt cele care-mi cad primele în sacoşele de cumpărătruri.
Această jachetă spre exemplu, cu print digital, am ales-o fără să clipesc. Imprimeul psihedelic, extrem de pixelat, pare să reproducă un print floral.
Super versatilă, colorată şi plină de viaţă – exact ca mine.  😀 

Din considerentele pe care le-am menţionat mai sus, am fost mai mult decât bucuros când Iulian mi-a recomandat locatia în care am făcut pozele. Grafitti stuff, an stylish boy & the 3D printed jacket.

Jachetă, jeans şi pantofi – H&M, Tricou – Glow, 
Geantă- Zara, Brăţări SIX. 
Credit foto: Caloiu Iulian .
Şi căţelul model…

Ţie cum ţi se par imprimeurile? Le adopţi uşor în ţinute?

Comments

comments

5 Comments