Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

27

February 2013

8

COMMENTS

Outfit post: last weekend.

Written by , Posted in Looks

Weekendul trecut am vizitat târgul Ab Fab Fair – BF edition pentru o sesiune de altfel de shopping şi binenţeles pentru socializare.

Am văzut o sumedenie de tineri creativi şi noi nume pe piaţă, printre care şi Nicole Enea – revelaţia târgului din punctul meu de vedere. Este un designer extrem de talentat, complet şi atent la detalii. Rochiile pe care le-am văzut la standul ei au fost din categoria: WOW, merită achiziţionată. Am să vă mai povestesc despre ea în postările viitoare, căci ea va crea rochia de mireasă a viitoarei mele soţii.
Revenind la târg şi socializare, am avut bucuria ca la această ediţie să le cunosc pe Laura şi Claudia – cele mai tari blogăriţe de fashion/personal style din Timişoara. Vă recomand să le urmăriţi!  😀
De asemenea, m-am întâlnit cu Stella care m-a cucerit încă o dată cu accesoriile ei DIY – astă dată cu şapca peste care a aplicat tul, dându-i astfel unui banal fes o notă stylish/glamour. Printre expozanţi am mai zărit-o şi pe boema Simona, care a reprezentat brandul Fancy şi i-a ajutat în calitate de consilier şi stilist.
Ce să vă mai spun? Aaa… despre super hanoracul personalizat de către Puzzles . Inspirat de un model celebru, am avut “moftul” să-mi realizez şi eu un tigru brodat pe o piesă super sporty. Zis şi făcut! Iulia de la Puzzles mi-a pus ideea în aplicare şi a ieşit acest hanorac superb.
Hanorac- Puzzles, Vestă şi pantaloni- H&M, Pantofi- Zara, Mapă vintage.

Comments

comments

8 Comments

  1. amo