Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

19

August 2013

13

COMMENTS

Official, the new me.

Written by , Posted in Looks

Deşi nu e chiar o noutate având în vedere că m-aţi văzut în pozele de la cununia civilă şi în cele de pe Facebook, trebuie să anunţ şi oficial pe blog că mi-am schimbat tunsoarea!!!

După mai bine de 5 ani cu variaţiuni ale aceleiaşi tunsori, m-am hotărât să fac o schimbare. Poate şi datorită faptului că am devenit stâlp al familiei, sau poate pentru că era necesară o schimbare de look după atâţia ani de frizuri fistichii.

Am hotărât să mă las pe mâna hairstilistului Fuad Al-Ramahi de la Gett s Cotroceni pe care l-am întâlnit AICI şi care, mi-a promis că nu voi regreta schimbarea. Aşa a şi fost.

Ei bine, cu acest nou look am întâmpinat experienţa de om însurat şi provocările pe care le implică. Dar despre asta, într-un articol viitor…

Să vă spun despre ţinută acum: am ales zilele trecute să port un outfit în tonuri tomnatice. Nu ştiu, simţeam nevoia să ies din alb, albastru şi nuanţe deschise. Astfel că mi-am luat jacheta de pădurar, jeanşii gri-maronii şi tricoul cu fluturi şi am purces spre întâlnirea cu Magda.

Ce a ieşit? Un combo perfect pentru perioada de tranziţie, pentru serile la terasă şi nopţile de august în parc.

Tricou – Bershka, Jachetă, jeans, pantofi – Zara, Brăţări SIX, Ceas şi pin-uri – vintage.

Credit foto: Magda Gheorghe.

Cum vi se pare noua mea frizură? Dar ţinuta de azi?

Comments

comments

13 Comments

  1. Anonymous