Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

4

July 2012

21

COMMENTS

Outfit post: On the streets of European capitals.

Written by , Posted in Uncategorized

Aseară am fost la vânat de vitrine pe Dorobanţi, în capitală. Se făcuse atâta zarvă în legătură cu noua locaţie Victoria 46 încât nu mi-am putut stăpâni curiozitatea de a vedea vitrinele. Am invitat-o pe a mea la o plimbare de seară să vedem şi noi ce au făcut cei de la Victoria 46 în această privinţă şi… nimic.
Despre vitrinele surprinse, într-o postare viitoare.  J

Dacă tot am fost “pe centru” am făcut aceste poze, cu ţinuta pe care am purtat-o. De ce am intitulat postarea “On the streets of European capitals” ? Pentru că m-am amuzat copios împreună cu Anca de numele străzilor pe care ne-am plimbat. În imediata vecinătate a Căii Dorobanţilor sunt următoarele: strada Madrid, strada Bruxelles, strada Lisabona, strada Paris, strada Atena şi altele.  :))
Despre outfit: cămaşa (Bershka) e rezultatul unui DIY (a fost cândva cu mânecă lungă) , batista de buzunar este vintage (şi e una din cele aproape 60 pe care le am), tricoul e H&M (galbenul neon foarte în trend acest sezon), bermude No Name,  pantofi – H&M (tot un DIY- am vopsit talpa), brăţări C&A, ceas No Name, geantă vintage împrumutată de la EA (Anca).  J

Cum vi se pare ţinuta mea?

Comments

comments

21 Comments