Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

27

May 2013

10

COMMENTS

Outfit post: printed pants.

Written by , Posted in blog de moda masculina, imprimeu aztec barbati, pantaloni cu imprimeu barbati, tendinte moda barbati vara 2013, tendinte primavara vara 2013 barbati, tinute de vara barbati 2013

Ieri a avut loc cea de-a noua ediţie a consacratului deja târg de fashion&vintage Fashion Bazaar de la care nu puteam să lipsesc. Am văzut ca de obicei o sumedenie de artişti talentaţi şi am avut plăcerea să mă revăd cu persoane pe care deja le cunosc.
Printre ele se numără şi Livia de la PassionCreamFashion, o prezenţă din ce în ce mai vizibilă în online, asta datorită pasiunii ei pentru modă şi ambiţiei de a învăţa cât mai multe despre. De altfel, Livia este şi absolventă a cursurilor de stilism de la DallesGO. Ea m-a salvat cu aceste poze, neavând ocazia să întâlnesc niciun fotograf la târg.
Am ales să port o ţinută de vară cu o piesă vedetă (pantalonii cu imprimeu aztec), pe care am asortat-o la articole uni colorate. Ce a ieşit? Un outfit relaxat dar de efect, cu care am atras toate privirile.  B)

 
Cămaşă şi pantaloni- H&M, Pantofi no name.


P.S: Am plecat de la târg cu această minunată pereche de pantofi creaţi de Gabriela Atanasiu. Abia aştept să vi-i prezint într-o ţinută inspiraţională.

Comments

comments

10 Comments

  1. Anonymous
  2. Dan
  3. Anonymous
  4. Anonymous