Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

27

June 2013

10

COMMENTS

Outfit post: traditional print shoes.

Written by , Posted in blog de moda masculina, designer gabriela atanasiu, imprimeu traditional maramuresean, Pantofi cu flori bărbati, pantofi gabriela atanasiu, street style barbati, tendinte vara 2013 barbati

Weekend-ul trecut în capitală a avut loc Festivalul Internaţional de Folclor, Muzici şi Tradiţii, iar cu acest prilej Parcul Cişmigiu s-a transformat preţ de 3 zile într-o veritabilă scenă populară cu artişti, artizani şi demonstraţii de artă populară românească. 
Binenţeles că pe mine m-au marcat cel mai mult schimbările “vizuale” ce au avut loc în parc, organizatorii transformând la propriu orice urmă de arhitectură modernă în locaţii populare de altă dată. Cabane, porţi din lemn, vatre de case cu elemente care reproduceau extrem de bine peisaje rurale parcă rupte din poveştile lui Moromete… Cred că punctul cel mai de impact a fost intrarea în parc de pe Bulevardul Regina Elisabeta, locaţie în care am şi realizat pozele. 
Pantofii executaţi manual din basmale tradiţionale maramureşene de către Gabriela Atanasiu, s-au potrivit perfect în acest context. Am ales să-i port la o pereche de jeanşi albi scurţi, o cămaşă cu picăţele şi un blazer pique.

Pantofi Gabriela Atanasiu (AICI), Pantaloni şi sacou – H&M, 
Cămaşă – C&A, Batistă vintage, Ochelari no name.

Credit foto: Iulian Căloiu.

Comments

comments

10 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous