Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

7

November 2012

4

COMMENTS

Outfit post: urban soldier.

Written by , Posted in accesorii alin teglas, blog de moda masculina, blog de stil masculin, ce se poarta in 2012 la barbati, tendinte toamna iarna 2012 2013 barbati, tinute barbatesti toamna 2012, vesta de piele hm

De când am achiziţionat această superbă vestă de piele mi-am imaginat că o voi purta într-un look urban, cu suprapuneri neobişnuite. De altfel vă sfătuiesc să cumpăraţi doar acele articole vestimentare care, la prima vedere, vă spun o poveste, vă transmit un feeling şi vă inspiră măcar 3 outfit-uri. 
Revenind la ţinută, am suprapus vesta (pe care o supranumesc şi vesta vieţii mele – datorită versatilităţii şi atemporalităţii ei ca piesă vestimentară ) peste jacheta de denim clasică (pe care orice bărbat o are sau trebuie să o aibă în garderobă) şi o banală cămaşă basic. În ceea ce priveşte pantalonii, sunt din sezonul trecut însă culoarea şi modelul cu turul lăsat, se potriveau de minune într-un look de inspiraţie army. 
Nota de originalitate am dat-o prin faptul că am suprapus vesta de piele peste jacheta de denim şi am accesorizat ţinuta cu această ingenioasă creaţie a lui Alin Teglaş (îl găsiţi AICI) care mă duce cu gândul la onorurile militare, deci completeză de minune ţinuta pentru un look de soldat urban.
( Ghete, pantaloni şi vestă – H&M, Cămaşă şi jachetă denim – C&A, 
Curea – Bershka, Geantă – Zara, Broşă – Alin Teglaş )
Cum vi se pare ţinuta? Par un soldat urban?

Comments

comments

4 Comments