Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

30

September 2012

18

COMMENTS

Outfit post: Webstock 2012.

Written by , Posted in blog de moda barbati, blog de moda masculina, evenimente media bucuresti 2012, webstock 2012, webstock 2012 participanti

Ştiu, nu e tocmai titlul pe care Manafu l-ar fi dat unui articol despre mega-evenimentul a cărui gazdă a fost vineri, însă am vrut s-o fac in my way. Vă spuneam într-un post anterior că am fost onorat de invitaţia celor de la Evensys şi Vodafone iar mulţumirea şi gratitudinea nu se termină aici. În cadrul Webstock 2012 au avut loc mai multe conferinţe pe teme precum sfera digitală, marketing, social media, blogging dar şi web. 
Eu am participat la conferinţa dedicată PRO-Blogging şi am fost mai mult decât surprins de volumul de informaţii care mi-a fost dat să-l adun… Cel mai mult am apreciat în cadrul acestui eveniment faptul că am interacţionat cu oameni mari din blogosfera românească care au încercat să ne transmită cât mai multe sfaturi şi trucuri utile pentru “meseria noastră”. Spre exemplu de la Răzvan Pascu, cel mai cunoscut blogger pe nişa turism-travel din RO, am învăţat cum să ne promovăm un blog de nişă, cum să creştem numărul de follower-i fideli şi cum să ne detaşăm de ceilalţi bloggeri. Am avut plăcerea să-l văd şi live pe celebrul Chinezu.ro dar şi pe Costin Cocioarbă (de la refresh.ro), Adrian Ciubotaru, Arhi, Zoso, Sebi Bârgău şi Victor Kapra. Printre subiectele dezbătute se numără: relaţia blogger-brand, principiile unui articol-post, aşa zisele politici editoriale şi nu numai. 
Mai pe larg despre Webstock 2012 puteţi citi pe blogul dragei mele foste-colege de facultate Mihaela Ivan, pe care am avut bucuria să o revăd la acest event şi să rememorăm întâmplări din studenţie. 


Acum să vă spun cu cine am avut plăcerea să-mi petrec toată ziua de vineri… Am ajuns la Marriot (locaţia de desfăşurare a Webstock 2012) şi am întâlnit-o pe… Stella, draga de ea. Prezenţa-i stilată, caldă şi foarte deschisă mi-a făcut ziua şi mai frumoasă. Am râs, am fost atenţi, ne-am pozat dar am şi învăţat multe unul de la celălalt (sau cel puţin eu de la ea). Dacă tot avea aparatul la ea, am profitat să ne facem şi noi un outfit post într-o locaţie exclusivistă. Aşadar… pozele!!!

( Cămaşă şi pantaloni- H&M, pantofi şi geantă- Zara, ceas- Casio,
Curea- C&A, eşarfă no name )

 Mulţumesc pentru poze Stella!

Cum vi se pare ţinuta mea? Dar proiectul Webstock?

Comments

comments

18 Comments

  1. cristi
  2. Anonymous