Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

11

December 2014

0

COMMENTS

Oxette is Santa’s helper

Written by , Posted in Uncategorized

OXEaw15_0533__0008-

Pregatesc acest articol de ceva timp si nu reusesc sa vi-l impartasesc. In sfarsit mi-am facut 5 minute sa va scriu despre un brand pe care il stiu de mai bine de 5 ani si care nu prea a fost in raza mea de activitate. Pana au adus si linia pentru barbati…  😛

Oxette a fost lansat in anul 1998 in Grecia ca un brand de bijuterii fashionable din argint. Inspirati in creatiile lor mai ales de catre femeia New Age, cei de la Oxette au devenit rapid un IT BRAND si au ales sa lanseze si o linie pentru barbati. Personalitatea, noile tendinte in moda si creativitatea creaza o combinatie unica in piesele pe care le semneaza si le-au garantat succesul in peste 25 de tari din intreaga lume.

Si acum… Surpriza de sarbatori: pentru ca in fiecare an Oxette este alaturi de clientii sai pe care ii considera deja ca o familie mare, in acest an, Oxette face parteneriat cu Mos Craciun. Astfel, vor ca din aceasta familie sa facem parte si noi!

Nu trebuie sa faceti nimic mai mult decat sa mergeti pana pe 24 Decembrie in orice magazin Oxette, sa cumparati un produs Oxette iar ei va dau sansa de a-l anunta pe Mos Craciun de dorinta voastra pentru acest an.

In fiecare magazin Oxette va exista un panou pe care clientii Oxette isi pot nota dorintele pe care le au de Craciun. Clientii vor fi identificati pe baza numarului bonului fiscal si a datei, ei trecand aceste detalii in dreptul dorintei lor. Vor primi si un biletel cu numarul bonului fiscal si data, iar pe spate vor completa datele de contact ale persoanei pe care vor sa o contactam pe post de Mos Craciun.

Totodata, aceste mesaje vor fi premiate si de catre clientii OXETTE. Aceste mesaje vor primi “O”-uri de la fiecare client caruia ii place dorinta altui client. Cine strange cele mai multe “O”-uri in perioada pana pe 24 decembrie 2014 va castiga o sedinta de make-up profesionala de catre Mirela Vescan (girls only) , o sedinta de styling cu stilistul Oxette despre cum sa iti alegi bijuteriile in functie de tinute, evenimente si personalitate  + un ceas Oxette.

Independent de concursul din magazine, ruleaza un altul pe Facebook. Mai exact: pe pagina de Facebook Oxette Romania, la postarea cu afisul campaniei, sunt asteptate drept comentarii dorintele noastre, urmand ca pe 24 decembrie, orele 12:00 AM sa fie anuntat castigatorul. Acesta va castiga un Ceas Oxette. Mai jos 3 variante de ceasuri pentru barbati, care pot fi ale voastre.  😉

Eu am fost deja intr-unul din magazinele Oxette, mi-am luat un ceas si mi-am impartasit dorinta. Va indemn si pe voi. Ar fi un motiv in plus pentru a va bucura de Craciun.  😉

ImageHandler.ashx ImageHandler1.ashx ImageHandler2.ashx

Comments

comments