Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

17

February 2016

0

COMMENTS

#PartOfMyWorld

Written by , Posted in Looks

DSC_8447mod modif0

In urma cu mai bine de o luna am primit o propunere din partea Ecco Romania pentru a fi parte din proiectul global #PartOfMyworld .

Impreuna cu Ela Merla de la ShoesWithAView am devenit astfel ambasadorii pantofilor INTRINSIC Karma creati de brandul danez special pentru barbataul (si femeia) modern, activ de dimineata si pana seara . Fiecare dintre noi a avut un guestpost tematic pe blogul ECCO Romania ( al meu il puteti citi aici daca nu ati facut-o deja) si o provocare: sa introduca modelul Ecco INTRINSIC Karma intr-o tinuta moderna.

A fost o experienta magulitoare, trebuie sa va recunosc iar pantofii sunt extrem de misto. Am fost sceptic initial in ceea ce priveste modelul, insa dupa prima purtare m-au cucerit. Sunt comozi, stylish, cu un design modern si foarte in trend in sezonul de Primavara/Vara 2016.

Am ales sa ii port la o tinuta edgy, compusa dintr-un tricou basic alb, un hanorac asimetric gri, o pereche de cropped pants din bumbac si o jacheta biker din piele.

S-aveti o zi buna si va multumesc ca sunteti #partofmyworld !

DSC_8428mod modif modif0DSC_8356mod modif0ECCO INTRINSIC Karma (from HERE) , C&A jacket, cardigan & t-shirt, Pull&Bear troussers

© Magda Gheorghe

Comments

comments