Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

11

December 2013

3

COMMENTS

PATZAIKIN S/S 2014 preview.

Written by , Posted in Trends, Uncategorized

1

Vineri, 6 Decembrie, brandul PATZAIKIN a prezentat preview-ul colecției de Primăvară/Vară 2014, semnată de Olah Gyarfas, în cadrul unui eveniment special organizat la magazinul EVA- Design Românesc.

Am avut plăcerea să-i întâlnesc pe cei care susțin brandul românesc, de la designer la comunicatori și colaboratori și am aflat de la ei povestea colecției de Primăvară/Vară 2014.
Olah, cel mai modest designer pe care l-am întâlnit până acum, a descris în câteva cuvinte cum a ajuns de la idee la produsul finit și câtâ muncă a fost mai ales în procesul de producție a țesăturilor din care sunt create aceste piese.După părerea mea a fost un adevărat cercetător de laborator: a gândit texturi, materiale și mai apoi forme.
Astfel a reușit să realizeze piese cu tăieturi sculpturale și austere, într-o cromatică minimalistă, în acord cu simplitatea și naturaletea devenite deja semnatură distinctă a brandul PATZAIKIN.

Țesătura vedetă a colecției este țesătura-fagure, un pattern iconic realizat 100% în RO.

Colecția PATZAIKIN 2014 marchează și două noi colaborări ale brandului: pe de o parte cea cu fabrica românească de țesături din in, cânepă și bumbac PRODIN – furnizor al materialelor pentru toate articolele de vestimentație, dar și colaborarea cu celebrul brand românesc de încălțăminte și accesorii MUSETTE – responsabil de accesoriile de marochinărie din colecție.

06.12.2013+(15)

Patzaikin (1)

Patzaikin (5)

Patzaikin (6)

Patzaikin (2)

© Moire Studios.

Comments

comments

3 Comments

  1. Wood