Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

24

July 2021

0

COMMENTS

Powerful pink look

Written by , Posted in Events, Looks, Uncategorized

A doua zi de Feeric Fashion Week 2021 a fost una plină de culoare și voie bună. Atât eu, cât și parte din influencerii oficiali ai evenimentului, am optat pentru ținute bold pe bază de culori tari. Deși nu ne-am vorbit și nici nu a fost menționat în dresscode.

Dimineața, în lobby-ul hotelului, am avut plăcuta surpriză să mă intersectez cu Ioana Chișiu care alesese și ea roz pentru evenimentele din prima parte a zilei așa că ne-am promis că facem cel puțin o poză împreună.

Zis și făcut, după show-ul Biancăi Popp la Promenada Mall Sibiu, parcarea exterioară a devenit zonă de catwalk pentru fotografi, modele și invitați.

Când am făcut bagajele pentru Feeric am știut că vreau să pun ținute și accesorii pe care în mod normal nu le-aș fi purtat prin București, nici măcar la evenimente mondene. Nu pentru că nu mă reprezintă (din contră) ci pur și simplu pentru că de cele mai multe ori nu se pretează. Bref: la un fashion week în care e vorba mai ales despre creativitate stilistică, aveam toată libertatea de a experimenta și de a apela la artificii pe care în mod normal doar le-am vizulizat în imaginația mea. Așa este și cu outfit-ul din imaginile acestea.

A pornit de la costumul roz la două rânduri de nasturi și de la mânecile tatuate pe care le-am cumpărat acum mulți ani și pe care nu prea am avut ocazia să le port. Apoi mi-am amintit de accesoriile vintage cu perle pe care le-am dintr-o piață de antichități de pe lângă Roma și mi s-a părut o combinație foarte în antiteză, dar totuși potrivită: în câte cazuri aș putea să mai port tatuaje, perle și roz în aceeași ținută?

Așadar, a rezultat un look puternic, de bad boy, pe care l-am domolit cu tricoul într-o nuanță prăfuită de roz, dar și cu flat sneakerșii extrem de casual.

Costum TOPMAN, tricou TOPMAN, colier și ac de rever vintage, mâneci imprimate Amazon, pantofi sport Otter

© Cornel Petruș

Comments

comments