Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

2

November 2012

16

COMMENTS

Preview Maison Martin Margiela for H&M.

Written by , Posted in blog de moda, colectia maison martin margiela for hm, h m romania showroom, haine maison martin margiela barbati, margiela with h m, Preview Maison Martin Margiela for H M

Cea mai recentă colaborare cu o casă de modă de top pe care H&M a anunţat-o a ajuns şi în România. Este vorba, după cum bine ştiţi deja, de colecţia Maison Martin Margiela for H&M – cea mai reprezentativă şi reuşită colaborare pe care H&M a avut-o până acum. Spun asta deoarece am analizat toate colecţiile MMM Paris de la înfiinţarea brandului şi până acum şi pot să vă garantez că piesele care se află în colecţia pentru H&M sunt piese iconice ale casei, re-editate pentru acest eveniment. Mai mult, fiecare produs  are  ataşată o etichetă care “certifică” povestea lui şi colecţia din care provine.
De ieri şi până pe data de 15 Noiembrie (lansarea oficială în magazine) colecţia poate fi admirată, pozată şi probată în showroom-ul H&M din centrul capitalei.
Cum nu puteam lipsi de la un astfel de event şi pentru că am vrut să fiu printre primii care văd colecţia, am luat ieri după-amiază cu asalt showroom-ul şi am început să-mi fac de cap… Ce a ieşit puteţi vedea mai jos.
Enjoy!
Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu două superbe “blogosferice fashioniste” – Dinna şi Silvia – şi ele la fel de nerăbdătoare să vadă colecţia, ca şi mine de altfel. De asemenea am cunoscut şi o parte din oamenii H&M care sunt în spatele vitrinelor şi departamentului de Visual Merchandisig, pe care-i apreciez şi pe care vreau să-i felicit pe această cale.
BTW, Diana şi Ruxandra au fost două gazde magnifice, ca de obicei, făcându-mă să mă simt ca acasă.

Cum ţi se pare colecţia? Dar ţinutele pe care le-am probat? 
Care e outfitul tău preferat?

Comments

comments

16 Comments

  1. Anonymous