Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

22

July 2014

7

COMMENTS

(Re)Discover Bucharest!

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC_0015m - Copy

Acum cateva zile am aflat cu uimire de la sotia mea despre proiectul #bucurestilascara. I-am raspuns: ce? O straduta cu scari in Bucuresti? Viu colorata si recent reamenajata? Nu, nu cred ca ai auzit bine.Doua zile mai tarziu primesc mesajul “Xenofon” . Imi zic “ce?Jucam DIXIT, Fazan & co prin SMS-uri? O sun. Of course nu raspunde. Ma apuc sa caut pe google numele si dau peste o serie de imagini deplorabile cu niste scari de prin Bucuresti. Mi se aprinde imediat beculetul: e strada despre care mentiona Anca zilele trecute. Facebook-istul din mine se hotaraste sa caute poze recente si ghiciti ce? Strada arata magnific.

Proiectul initiat de catre agentia INITIATIVE îsi propune sa le ofere bucurestenilor alternativa unei surse de inspiratie zi de zi prin redescoperirea micului Paris, la pas. Astfel ca, acestia au convins-o pe Eva Radu sa picteze pe treptele strazii Xenofon cladiri iconice ale capitalei ca in final sa rezulte un fel de Guerilla Marketing care sa promoveze ideea redescoperiri patrimoniului urban.

De altfel, cu pozele de azi sunt sigur ca o sa va conving sa credeti si voi in proiecte neconventionale, frumoase, sustinute de asociatii care dau credit artistilor si totusi nu uita de istoria nationala. Strada Xenofon este singura cu trepte din Bucuresti si se afla in zona Parcului Carol, in imediata vecinatate a hotelului Carol Parc Hotel, pe dealul Filaret. Pentru a fi sigur ca o veti gasi in momentul in care veti dori sa o vizitati, va las AICI coordonatele.

_DSC_0007m - Copy _DSC_0009m - Copy _DSC_0019m - Copy _DSC_0025m - Copy _DSC_0030m - CopyC&A shirt,chinos & lapel pin, IL PASSO shoes, custom-made pocket-square, H&M blazer

© Magda Gheorghe

Comments

comments

7 Comments

  1. Ali
  2. Bogdan
    • Emanuel Iuhas
  3. Dan
  4. Alex Nestian