Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

24

October 2019

0

COMMENTS

Los Angeles by GALLIVANT @ ROSA MUNDI – Parfums d’Auteur

Written by , Posted in Events, Grooming, Uncategorized

Joi seara, la invitatia Tatianei Ernuteanu, am fost la primul eveniment Rosa Mundi Parfums D’Auteur . A fost inaugurat oficial spatiul din Calea Floreasca (AGORA) si s-a lansat, totodata, ultima creatie olfactiva a Casei Gallivant, in prezenta lui Nick Stewart- Founder & Creator Gallivant.

Los Angeles by Gallivant este un parfum unisex, artizanal, stralucitor, asemenea unei reclame luminoase, simbol al orasului ce l-a inspirat pe Nick Stewart : “ Los Angeles este locul care iti aprinde imaginatia, iar faptul ca nu conduc niciodata un autoturism m-a facut să iau orasul la pas, cu bicicleta sau cu autobuzul si sa-i observ pe indelete frumusetea. Pentru mine, orasul acesta este ca o linie de hotar, o intersectie unde se intalnesc mai multe lumi. Cartierele etnice, dealurile, nesfarsitele sosele….aici e culoare si drama…si mi-am dorit sa surprind acest sentiment de vitalitate, de noi inceputuri…” Aerat, aromatic, usor lemnos, dar si proaspat ca adierea unei brize, Los Angeles este rezutatul intalnirii dintre Nick Stewart si parfumierul indie Carine Chevallier.

Parfumul se deschide cu note exotice de eucalipt, salvie, mandarina si ananas. Notele de mijloc, florale, de narcisa si bergamota, reprezinta o evocare a aromei Mexicului din LA, iar, la final, seductia este conferita de notele lemnoase, incitante, de ienupar, mosc si heliotrop.

Creat in 2017, de catre Nick Stewart, cel care a fost Product & Creative Director pentru L’Artisan Parfumeur, brandul Gallivant vorbeste despre libertatea si incantarea pe care le ofera explorarea. Colectia cuprinde 8 parfumuri, inspirate de sunetele si aromele marilor destinatii urbane: London (finalist in 2018 al Art and Olfaction Awards), Amsterdam, Berlin, Brooklyn, Istanbul, Tel Aviv, Tokyo si Los Angeles.

Toate parfumurile semnate Gallivant conțin 30 ml, sunt realizate manual, in Franța, urmarind procese artizanale autentice, fiind finalizate prin aceeasi metoda handcrafted, in Anglia.“Ca un călător de vocație, am gandit aceste gramaje, continute in recipiente micute, de 30 ml, din doua motive: unul, pentru că mi-am dorit produse adecvate prin dimensiuni unui nomad modern si al doilea, pentru că nimeni nu rămâne fidel unei singure semnături olfactive”. –Nick Stewart

Cu un design sofisticat, rezultat al combinarii stilului actual cu eleganta minimalista, Rosa Mundi Parfums d’Auteur este locul in care “the urban explorers” pot descoperi unele dintre cele mai interesante parfumuri ale momentului, realizate de parfumieri de exceptie, din ingrediente nobile si esente rare.
Rosa Mundi Parfums d’Auteur surprinde printr-o selectie eclectica de parfumuri artizanale, vizitatorul traind o experienta senzoriala unica, adaugand elementului olfactiv, predominant, pe cel vizual, prin diversitatea si frumusetea recipientelor, dar si prin spatiul adecvat invitatiei de a patrunde in lumea sugestiva a parfumurilor.

Amenjata de o echipa de arhitecti talentati si tineri, parfumeria a fost selectata printre cele mai frumoase spatii, in cadrul Romanian Design Week.

Mai multe detalii despre parfumuri si branduri, gasiti pe https://www.rosamundiperfumery.com/ .

Comments

comments