Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

17

May 2012

10

COMMENTS

SARTO Made to measure – lansarea oficială.

Written by , Posted in costume bucuresti, costume la comanda barbati, sarto made to measure lansare, tendinte barbati primavara vara 2012

Azi a avut loc lansarea primului concept-boutique masculin din România.
SARTO made to measure s-a născut din dorinţa de a ajuta bărbaţii din România să beneficieze de cele mai bune servicii vestimentare, la un preţ foarte accesibil. SARTO își propune astfel să fie locul în care stilul italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură, serviciu profesional de consiliere vestimentară și bărbatul român modern să se întălnească.

Totul a început în 2010, anul în care Alex Moise şi Alex Drăgan au mers în vacanţă în Italia, la Milano. Cei doi parteneri au văzut şi au conştientizat cultura vestimentară a italienilor şi faptul că băieţii sunt învăţati de mamele lor cum să poarte o haină ca un bărbat. Apoi au avut viziunea bărbaţilor din România, îmbrăcaţi la fel de bine.
Tot în anul 2010, cei doi au vizitat mai multe croitorii şi au studiat modelul de afacere al acestui segment de nisă.
În altă vizită la Milano, în 2011, la un eveniment, au cunoscut un domn care le-a vorbit despre un atelier de croitorie, sartoria Zanella, unde îşi făcea el hainele şi acolo au urmat şi cei doi un internship de 4 luni.
Alex Moise şi Alex Drăgan au descoperit aici ce înseamnă adevărata pasiune de a face haine şi de a îmbrăca bărbatul şi tot aici au aflat care sunt secretele pentru a face haina pe comandă, de la oameni cu experienţă de 3-4 generaţii.
Aşa s-a născut SARTO Made to measure, primul boutique-concept din România.

La evenimentul restrâns și foarte drăguț, însuflețit de muzica live a unui violonist au fost prezenți (printre alții) Silvia și Raluca de la Bucharest Style și Adina Necula.
Cum vi se pare inițiativa celor doi dappergents?
UPDATE:
Tot ieri am început și cursul de Stilism și Tendințe de la DallesGO susținut de Ovidiu Buta, dar despre asta voi vorbi mai târziu…   J

Comments

comments

10 Comments

  1. Anonymous