Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

12

June 2013

11

COMMENTS

Searching the perfect suit (II).

Written by , Posted in Uncategorized

Vă amintiţi cu siguranţă că eram în căutarea costumului perfect pentru cel mai important eveniment al vieţii mele.
Concept-boutique SARTO a fost varianta care m-a convins şi la care am ales să-mi fac primul costum la comandă.
Vă povesteam AICI cum decurge prima vizită într-o astfel de locaţie, iar azi vă voi prezenta ce se întâmplă la a doua întâlnire cu specialiştii SARTO.
A trecut mai bine de o lună de când am ales ţesăturile, modelul şi detaliile ţinutei pe care o voi purta la nunta noastră, iar emoţiile nu au întârziat să apară. Eram foarte curios cum a ieşit ţinuta şi dacă vor mai fi necesare retuşuri ale pieselor.
Ajuns în showroom, am zărit din mulţimea de costume aflate pe şifonier, ţinuta mea. Era ambalată perfect şi avea numărul comenzii şi datele subsemnatului pe nota de livrare.
Cu mari emoţii şi cu o curiozitate pe măsură, am probat tacticos fiecare dintre cele 3 piese. Întâi cămaşa, apoi pantalonii şi la final sacoul.
Este bine de ştiut că în acest moment al întâlnirii, specialistul SARTO îmi analiza fiecare centimentru de haina: cum se aşează sacoul, cum cade şi cât e de lung pantalonul, câţi centimetri de manşetă sunt vizibili de sub mâneca sacoului, dacă mă strâng pantalonii etc. După tot acest joc de priviri, mişcări şi probe, exclam fericit: “ÎMI PLACE LA NEBUNIE!”
Apoi ia centimetrul, se asigură că totul a ieşit conform comenzii şi începe o serie mică de interogaţii: cum simţi cămaşa, te strânge, ti-e lejeră, dar pantalonul, sacoul etc…
După cum mă aşteptat deja , atât costumul cât şi cămaşa au fost croite perfect şi nu a fost nevoie de nicio ajustare. Singurul detaliu pe care am dorit să-l modificat a fost modalitatea de susţinere a pantalonilor: am renunţat la găicile de curea în favoarea bretelelor.  😉
Credit foto: Ioana Enescu.

P.S: Pozele sunt alb-negru pentru că ţinuta de mire trebuie să rămână un mister până în ziua nunţii.

Va urma…

Comments

comments

11 Comments

  1. Anonymous
  2. Dan
  3. Anonymous
  4. Anonymous