Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

19

September 2018

0

COMMENTS

#ShopMyCloset

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Au trecut mai bine de 4 ani de cand mi-am pus la vanzare ultima data articole din garderoba, asa ca a venit timpul sa o fac din nou.

Recunosc ca ma pregatesc pentru asta de anul trecut, inca de cand am facut schimbarea stilului de viata, iar faptul ca s-a materializat acum mi se pare sincron-perfect.

La invitatia Laviniei si Madalinei, ne-am unit fortele si va asteptam sambata, 22 Septembrie, cu haine si accesorii intr-un #ShopMyCloset generos gazduit de First Coffee Bucuresti. Veti putea savura o cafea buna, de specilitate, in timp ce cotrobaiti printre hainele noastre.

Vom fi acolo intre orele 11:00 – 18:00, iar in selectia mea veti putea gasi in jur de 120 – 150 de piese de la masura XS/S si pana la masura L/XL. Voi avea tricouri si topuri, camasi si hanorace, dar si pantaloni, jeansi si sacouri sau jachete. In ceea ce priveste partea de accesorii, voi pune la vanzare genti, esarfe, batise de buzunar sau cravate.

Ca sa va faceti o idee: preturile vor fi modice, incepand cu 5 Lei/bucata si pana la maxim 50 Lei.

First Coffee se afla pe strada Baniei nr. 5, colt cu Bd. I.C. Bratianu, in zona pietei Sf. Gheorge din Bucuresti. E oarecum la jumatatea distantei dintre Unirii si Universitate. 😀

Asadar, va asteptam sambata asta, cu cea mai buna cafea din centru si cu multa voie buna.

Comments

comments