Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

25

November 2012

5

COMMENTS

Showroom Ideal Boutique.

Written by , Posted in genti dama online, haine de blana online, ideal boutique.ro, magazin online genti, tendinte toamna iarna 2012 2013 accesorii piele

În urmă cu ceva timp am fost invitatul fondatoarei Ideal Boutique să fac o vizită în showroom-ul brandului românesc, pentru a-mi face o idee despre produsele pe care aceştia le comercializează şi pentru a le oferi un feedback cât mai sincer.
Am povestit despre www.idealboutique.ro , despre cum s-a transformat dintr-un shop exclusiv online într-un showroom cu vânzare foarte primitor şi cochet în centrul capitalei. 
Alexandra P. , căci ea este femeia din spatele afacerii, mi-a relatat cum a început business-ul cu accesorii şi haine din piele: “.Am gândit afacerea ca un hobby, ca să-mi satisfac o plăcere pe care orice femeie din lumea asta o are şi anume: colecţionarea de genţi. La început am vândut strict contactelor directe din grupul de prietenii iar mai apoi am lansat site-ul. A fost un real succes.Vreau să cred că succesul se datorează faptului că produsele Ideal Boutique sunt de calitate, sunt limitate la o serie de 3-5 bucăţi / model şi culoare – aceste caracteristici făcând ca persoanele care au cumpărat de la noi să fie mulţumite de ele, să revină şi să le recomande.”
Trebuie să recunosc că am fost fascinat de diversitatea de modele şi culori pe care le-am văzut la Ideal Boutique, un joc perfect pentru o femeie care caută altceva în materie de accesorii din piele. 
Genţile, mănuşile, curele sau portofelele au fost deliciul meu în acea după-amiază aşa că vi le prezint…

Pe lângă accesorii din piele naturală, Ideal Boutique promovează şi hainele din blană şi piele naturală, de asemenea modele şi culori limitate la un număr foarte mic. Prima din cele fotografiate mi-a plăcut cel mai mult: haina de iepure, cu guler din blană de vulpe într-o nuanţă de maro-roşcat emana senzualitate şi sex-appeal…
Dacă tot mai mulţi bărbaţi trec pragul showroom-ului IB, Alexandra s-a gândit că ar fi o bună ocazie ca să creeze un stoc şi pentru bărbaţi, ca să-şi mai cumpere şi ei înşişi cadouri… Deocamdată linia de bărbaţi se rezumă la câteva modele de portofele şi curele din piele, dar şi cravate din mătase naturală , însă în curând vor dezvolta şi această gamă. Sper şi eu, căci produsele sunt mult prea accesibile pentru a nu fi achiziţionate.

Cum vi se par? Pe ce aţi pus ochii?

Comments

comments

5 Comments