Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

5

July 2013

8

COMMENTS

Sibiu Day 1.

Written by , Posted in Looks

După cum bine ştiţi am petrecut weekend-ul trecut alături de Bowtique şi a mea logodnică la Sibiu, în cadrul FFD. Nimic nou sub soare, nu?

Ei bine, a fost prilejul perfect pentru a pune în aplicare o provocare primită cu ceva timp în urmă şi anume aceea de a petrece 3 zile nedespărţit de telefonul meu Nokia Lumia. De la blogging, poze, Facebook, muzică prin Deezer şi până la editare foto, editare text, telefonul mi-a fost util în tot ce am avut nevoie pe parcursul celor 3 zile, deci a înlocuit cu succes greoiul şi nepracticul notebook.

Mai e de menţionat că deşi am fost sceptic la început în ceea ce priveşte calitatea pozelor ce le voi ataşa articolelor de la Sibiu, mă bucur că m-am înşelat. 😉  Cu o cameră de 6,7 Mpx, zoom optic 4x şi obiectiv Carl Zeiss Tesar, my Nokia Lumia încă mă surprinde cu superbele fotografii pe care le realizează.

Ajuns la Sibiu după prânz, am începutul prin o plimbare prin împrejurimile centrului vechi, am vizitat Piaţa Mare şi mai apoi am participat la show-ul Nataliei Vasiliev de la Pasajul Scărilor (Foto 2).

Am purtat cămaşa college de la Hulber (ca şi în acest articol) pe care am asortat-o la o pereche de jeans prespălaţi, o pereche de pantofi în ton , iar spre seară am îmbrăcat şi un sacou din bumbac.

Cămaşă Hulber, Sacou, batistă şi pantofi – H&M,

Jeans şi curea Clockhouse, Mapă vintage.

Credit foto: my Nokia Lumia.

Vă pup, weekend plăcut şi nu uitaţi de garajul de mâine!

😉

Comments

comments

8 Comments

  1. Anonymous