Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

9

April 2017

0

COMMENTS

Spring blooming look

Written by , Posted in Looks

Am programat postarea acestui look pentru maine, insa mi se pare mai relevant azi ca tot se sarbatoresc Floriile, asa ca here I am.

Intai de toate sper sa fi avut cu totii (mai ales cei care purtati nume de flori sau derivate) o zi asa cum v-ati dorit! Sa traiti cat mai multe primaveri! ūüôā

Daca tot vorbim despre flori, tinuta purtata in aceste poze este cat se poate de potrivita. Am creat-o pornind la tricoul imprimat cu un exotic floral print al carui lungime mi-a permis sa il port in pantaloni. si l-am alaturat unui mix mai putin comun: impreuna cu un sacou la doua randuri de nasturi, pantaloni si pantofi  Tassel Loafers.

Tot intr-un mod nonconformist am ales si accesoriile. Cureaua supradimensionata innodata (cu 3 masuri mai mare) , acul de rever purtat la buzunar si ochelarii de soare cu lentile-oglinda + bratarile aurii au avut menirea sa contrabalanseze din clasicul adus de costum si pantofi.

Sper sa va placa tinuta si sa aveti o primavara cat mai infloritoare!

ZARA outfit & shoes, CLOCKHOUSE by C&A belt, POLAROID (OptiBLU) sunglasses,

ALDO bracelets, AliExpress lapel pin

 © Eduard Mariut

Nu puteam trece peste aceasta zi fara a o felicita pe¬†#doamnaIUHAS¬†– my¬†forever Spring flower – pentru numele de floare pe care il poarta.¬†La multi ani,¬†CAMELIA! ūüėČ

Comments

comments