Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

4

June 2014

7

COMMENTS

Starbuckholic anonymous

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

iuhas si boho 053 - Copy

Am sa incep acest articol afirmand mare si cu voce tare ca SUNT FAN Starbucks! Cine nu este? Si dincolo de asta, cred ca am devenit dependent.   😛

Nu stiu daca exista dependenta de cafea ori ba, dar cu siguranta Starbucks creaza un obicei de consum atat de diferit de oricare alt brand de pe nisa lui, incat nu poti sa-i rezisti. Am I wrong?

Diminetile mele arata de cele mai multe ori exact ca in acest pictorial realizat cu Fabian. Luminoase, stylish, cool si mai tot timpul cu un Starbucks la purtator. Sunt un norocos ca in drumul meu zilnic spre birou reusesc sa ma opresc la Starbucks in Promenada sa savurez o cafea si sa rasfoiesc un Ziarul Financiar uitat pe-acolo de Raluca Zamfir – Starbuckholica suprema.  😀

Gata. Prea multe despre cafea. Sa mai vorbim si despre tinuta! Costum pe care il port a fost achizitionat la Ziua Modei la un super pret si este genul de costum pe care il cumperi once in a life time. Spun asta pentru ca e o nuanta destul de sensibila, foarte light si plina de personalitate mai ales daca optezi pentru un full-outfit.

Tocmai din acest considerent si pentru ca o piesa grea o pui in umbra (sau o scoti si mai tare in evidenta) cu o piesa si mai grea, am ales sa alaturez acestui costum o cravata statement, vintage , cu o poveste cromatica demna de un tablou.

iuhas si boho 049 - Copy

 

iuhas si boho 011 - Copy iuhas si boho 012 - Copy iuhas si boho 029 - Copy

 C&A suit & shirt, vintage silk tie, no name shoes, H&M pocket square.

© Fabian Tatomirescu  @  Starbucks Promenada 

P.S. My favourite Starbucks Coffee is Caramel Macchiato (even Ice) . What’s yours?  😛

Comments

comments

7 Comments

  1. John
  2. Daba
  3. Cristian
  4. Mikel