Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

31

January 2017

0

COMMENTS

Stradivarius Man is finally here!

Written by , Posted in Events, Trends, Uncategorized

Brandul Stradivarius lanseaza, la 23 de ani de la infiintarea sa, colectia pentru barbati!

Disponibil pe mai multe de 60 de piete worldwide, Stradivarius a anuntat anul trecut de Black Friday, ca pregateste intens noua linie masculina.

Asadar, incepand de maine – 1 Februarie 2017 – vom avea sansa sa facem shopping online (dar si offline in magazine selectionate) de la un brand masculin care promite mult.

Targetul Stradivarius Man sunt barbatii intre 25 – 35 ani, fashion afficionados, carora le place sa se exprime prin felul in care se imbraca.

Colectia pentru Primavara/Vara 2017 este compusa din 3 subcolectii diferite: Smart, Cotton si Denim – fiecarei dintre acestea revenindu-i piese cheie.

Spre exemplu, subcolectia Smart (in pozele 1-4) este descrisa de un vibe modern si cosmopolit, de croieli lejere, piese minimaliste si culorile senine.

Cotton (pozele 5-7) este linia “carefully careless” si cuprinde piese din denim indigo si denim prespalat alaturi de articole din bumbac pur in tonuri neutre.

Linia Denim (pozele 8-10) are un aer rebel, jeansii fiind in ADN-ul brandului Stradivarius inca de la inceputuri. Experienta si traditia au dus la crearea unei linii pentru barbati din care nu vor lipsi clasicele camasi din denim, jeansii Selvedge, Highflex sau Knitted.

Va mai spun  doar ca la ora 00:00 Stradivarius Man isi deschide portile virtuale pentru noi pe www.stradivarius.com si maine in offline la PARK Lake Bucuresti, Atrium Mall Arad, Timisoara Shopping City si City Mall Of Constanta.

😉

 © Stradivarius Romania

Comments

comments